Κασάπη Βίκυ – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2019

Κασάπη Βίκυ
Βασιλική Κασάπη Εκπρόσωπος Τύπου Δημοτικής παράταξης "Project για τη Δράμα"
- Υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας

Project Δράμα 2020

Image2

Η Βασιλική Κασάπη του Γεωργίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Το έτος 1996 πέτυχε την εισαγωγή της στο Τμήμα Νομικής Κομοτηνής στην 19η σειρά κατάταξης των επιτυχόντων. Αποφοίτησε με λίαν καλώς από τη Νομική το έτος 2001 και έκτοτε εγγράφηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας. Είναι  Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μάχιμη δικηγορία, ενώ το γραφείο της στεγάζεται επί της οδού Θέμιδος 2. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Νομικής, στο αντικείμενο του «Ποινικού Δικαίου και εξαρτήσεων» του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Νομικής της Λευκωσίας. Είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Δέλτσιο, Κτηνίατρο, Υπεύθυνο της Σχολής Κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και είναι μητέρα δυο παιδιών του Χρήστου και της Γεωργίας – Αθηνάς.

Διετέλεσε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Γενική Γραμματέας και Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Νομού Δράμας από το έτος 2004 έως και το 2010, αναπτύσσοντας έτσι μεγάλη εθελοντική δράση στο Δήμο Δράμας. Συμμετείχε στην τριμελή επιτροπή φιλικού διακανονισμού και περαίωνε εθελοντικά κατ’ αποκλειστικότητα όλους τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς των οφειλετών και μελών της Ένωσης με τις Τράπεζες ενόψει της εφαρμογής του Νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Διετέλεσε παράλληλα για τρεις διετίες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Δράμας.

Η Βασιλική Κασάπη είναι σοπράνο, μέλος της τετράφωνης χορωδίας του Συλλόγου Αβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές μουσικές παραστάσεις ως χορωδός και ως σολίστ. Έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε παραστάσεις του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και τεχνών και του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας, ενώ πρόσφατα εντάχθηκε στη θεατρική ομάδα του Ονειροτεχνείου Δράμας. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και έχει διατελέσει σε αυτόν και Γενική Γραμματέας επί διετία. Είναι επίσης πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντισφαίρισης Νομού Δράμας.

DSCF0401b

Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητά ως περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συμμαχίας του Άρη Γιαννακίδη. Είναι πτυχιούχος αγγλικών άριστης γνώσης του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και παρακολούθησε επί πενταετία μαθήματα εκμάθησης αρμόνιου και ακορντεόν. Ως χόμπι της στον ελεύθερο χρόνο της έχει τη μουσική και το ψάρεμα, αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες μπορούν εφόσον το θέλουν να πετύχουν τα πάντα, ακόμα και στους τομείς όπου παραδοσιακά οι άνδρες φαίνεται ότι υπερτερούν.

DSCF0171b

Τηλέφωνο: 6945411480, 2521027111,

Εmail: advlaw2005@yahoo.gr

Facebook: Vicky Kasapi