Επίσκεψη στα γραφεία του φιλανθρωπικού σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Στη Χωριστή βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε και μέλη της δημοτικής παράταξης “Project για τη Δράμα”, όπου και επισκέφθηκε τα γραφεία του φιλανθρωπικού σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2007 και έχει ως βασικό σκοπό την άσκηση φιλανθρωπικού, κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου. Μέσα από την κοινωνική προσφορά, τις δωρεές, τις χορηγίες, τα προγράμματα που έχει υλοποιήσει, τις συνεργασίες, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που έχει κάνει έως σήμερα, χιλιάδες συνδημότες μας έχουν ωφεληθεί με διάφορους τρόπους.

Η Παρθένα Κιόρτεβε άκουσε με προσοχή την πρόεδρο κα Μαρία Τσάνα, η οποία παρουσίασε μέρος των δράσεων του σωματείου και δήλωσε εντυπωσιασμένη αλλά και βέβαιη πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα πρέπει να στηρίζονται από όλους μας με κάθε τρόπο.

Το “Project για τη Δράμα” πιστεύει σε μια κοινωνικά ευαίσθητη τοπική αυτοδιοίκηση και δεσμεύεται πως την επομένη των εκλογών και εφ΄όσον αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, θα δουλέψει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Please follow and like us:
fb-share-icon