Συνάντηση με εκπροσώπους καφετεριών, κέντρων διασκέδασης και εστιατόρων Δράμας ~ Λήξις συναγερμού!

Πραγματοποιήθηκε εχθές η συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Παρθένας Κιόρτεβε και της δημοτικής παράταξης “Project για τη Δράμα” με τον πρόεδρο των καφετεριών και των κέντρων διασκέδασης, κύριο Ηλία Ηλιάδη και τον πρόεδρο των εστιατόρων, κύριο Ανέστη Τοπαλίδη, και με μέλη των διοικητικών συμβουλίων τους, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δραμινές επιχειρήσεις.

Η Παρθένα Κιόρτεβε δήλωσε κατηγορηματικά πως βρίσκεται στο πλευρό των δραμινών επιχειρήσεων, τις οποίες και στηρίζει, καθώς αναγνωρίζει τη σημασία ανάπτυξης του κλάδου τους για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Η δημοτική παράταξη “Project για τη Δράμα”, εφόσον γίνει δημοτική αρχή, πρόκειται να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να προσφέρει εκείνες τις υπηρεσίες που χρειάζονται και είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να παρέχει, ώστε να βοηθήσει στην καλύτερη και απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Μάλιστα, η κυρία Κιόρτεβε δεσμεύτηκε πως την επομένη των εκλογών θα καλέσει σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους συλλόγους, τους πολίτες και τις υπηρεσίες του δήμου, ώστε να χαράξουν νέα πολιτική στον χώρο της εστίασης .

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ικανοποίηση και των δύο πλευρών, οι οποίες  ανέφεραν ότι ουδεμία ανάμειξη είχαν με την τεχνητή ένταση που είχε προκληθεί από κακόβουλα σχόλια και ανυπόστατες φήμες που είχαν τεχνηέντως διασπαρθεί στη δραμινή κοινωνία.

Στη Δράμα γυρίζουμε σελίδα!

#είσαι μέσα;

Please follow and like us:
fb-share-icon