Ο Ξηροπόταμος αξίζει και πρέπει να αναδειχθεί περισσότερο από ποτέ!

Ονομάζομαι Θεοδώρα Μποϊκάνη, γεννήθηκα το 1981 στη Γερμανία, όπου έζησα από το 8ο έως το 18ο έτος της ζωής μου! Εκεί φοίτησα σε γερμανικά αλλά και σε ελληνικά σχολεία. Όλα αυτά τα χρόνια διαμονής μου εκεί νοσταλγούσα την Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής μου, το πανέμορφο χωριό μου τον Ξηροπόταμο! Γι` αυτό αφού αποφοίτησα από το Ελληνικό Γενικό Λύκειο της Τυβίγγης της Γερμανίας  επέστρεψα στην πατρίδα μου για σπουδές.

Σήμερα είμαι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ομιλώ άπταιστα την γερμανική και αγγλική γλώσσα και είμαι εγγεγραμμένη Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας από το 2007.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκα  ως νομικός σύμβουλος  στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης σε αρκετές προσφυγικές δομές στη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας με χαρα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο μου  νομική συμβουλευτική και στήριξη σε έναν τόσο ευάλωτο και ταλαιπωρημένο πληθυσμό.Η μεγάλη μου αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το χωριό μου,όπου μεγαλώνω τα δυο μου κορίτσια, η πολυετής προσφορά μου σε ευάλωτους ανθρώπους, αλλά και η πρόταση της αξιόλογης υποψήφιας Δημάρχου Παρθένας Κιόρτεβε με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά και να κατέβω ως υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο του Ξηροποτάμου!!

Η παράταξη Project για τη Δράμα με κέρδισε και με έπεισε από την πρώτη στιγμή ότι έχει μοναδικό σκοπό και στόχο να εργαστεί σκληρά για να πετύχει την αλλαγή και βελτίωση της Δράμας , συμπεριλαμβανομένων και των χωριών, σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος και δικός μου λοιπόν, είναι να εργαστώ σκληρά και τίμια και να αγωνιστώ διεκδικώντας πάντα το βέλτιστο συμφέρον του πανέμορφου χωριού μου για να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για τον τόπο όπου μεγαλώσαμε και ζούμε. Οφείλουμε να δείξουμε στη νέα γενιά ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο φωλιάζοντας στις ψυχές τους την ελπίδα, την αισιοδοξία και την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας.

Ο Ξηροπόταμος είναι τόσο πλούσιος σε πολιτιστική κληρονομιά, πανέμορφα κτίρια και τοπία, παραδόσεις, δρώμενα, λαογραφία κλπ που αξίζει και πρέπει να αναδειχθεί περισσότερο από ποτέ!

Πιστεύω ότι έχω τις ικανότητες και δεξιότητες και αξίζω την ψήφο σας για να παλέψω για αυτόν τον Ξηροπόταμο!!

Είσαι μέσα;

Πρόγραμμα 2024 -2028 για τον Ξηροπόταμο Δήμου Δράμας

1. Βελτίωση δικτύου ύδρευσης
2. Ανακατασκευή δικτύου αποχέτευσης και εκμετάλλευσης ομβρίων υδάτων
3. Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου 
4. Τοποθέτηση γραμματοθυρίδων
5. Συντήρηση/ανακατασκευή κτιρίου γηπέδου Ξηροποτάμου με δημιουργία κατάλληλων χώρων όπως αποδυτήρια/ντουζιέρες/WC/αποθήκη
6. Αναστήλωση-ανάδειξη τζαμιού Ξηροποτάμου 
7. Δημιουργία λαογραφικού μουσείου Ξηροποτάμου
8. Αποκατάσταση - συντήρηση εκκλησίας Αγίων Θεοδώρων
9. Ανάδειξη και συντήρηση λόφου Προφήτη Ηλία
10. Δημιουργία δικτύου πεζοπορικών διαδρομών και μονοπατιών στον ορεινό όγκο Ξηροποτάμου
11. Βελτίωση δασικού δρόμου αντιπυρικής προστασίας περιοχής ΛΙΣ

 

Please follow and like us:
fb-share-icon