Πόλυ Ιωαννίδου: Η λύση για τα αδέσποτα δεν γίνεται με θαύμα αλλά με μεθοδική δουλειά

Σκεφτείτε πολύ αν σκοπεύετε να δώσετε ψήφο στις δημοτικές εκλογές σε υποψήφιους δημάρχους που  υπόσχονται σαν  λύση για τα αδέσποτα  με περίσσια ευκολία δημιουργία νέων φυλακών - καταφυγίων που κοστίζουν τεράστια χρηματικά ποσά και είναι αδύνατη η συντήρηση τους κυρίως από μικρούς Δήμους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τολμούν να μιλήσουν για έλεγχο όσων παρανομούν εναντίον των ζώων, διαφάνεια έργου που θα αναλάβουν, ενέργειες πρόληψης για μείωση δημιουργίας αδέσποτων(αυτά που ορίζει και η νομοθεσία δηλαδή).

Ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για να μην χάσουν ψήφους εντυπωσιάζοντας περιστασιακά αυτούς που φωνάζουν μαζέψτε τα αδέσποτα.

ΔΕΝ γίνεται να γεμίσεις με νερό ένα βαρέλι τρύπιο.

*** Όπου βαρέλι βλέπε το καταφύγιο και όπου νερό την ανεξέλεγκτη παραγωγή αδέσποτων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ του Project για τη Δράμα Βασίζεται σε ενέργειες που θα στοχεύουν στην μείωση δημιουργίας αδέσποτων οι οποίες ΔΕΝ υπάρχουν στον Δήμο μας.

Δηλαδή:

  • Καταγραφή δεσποζόμενων και αδέσποτων του Δήμου.
  • Ανάπτυξη φιλοζωικής κουλτούρας δημοτών και ενημέρωση τους για την Νομοθεσία που αφορά ζώα συντροφιάς.
  • Έλεγχοι ιδιοκτητών ζώων για εφαρμογή Νομοθεσίας .
  • Διαφάνεια έργου του κυνοκομείου και ενημέρωση δημοτών για τον τρόπο λειτουργίας του και την χρήση των χρημάτων που διαθέτει ο Δήμος για την λειτουργία του.

Η λύση για τα αδέσποτα δεν γίνεται με θαύμα αλλά με μεθοδική δουλειά και μεθόδους που θα στοχεύουν στο τώρα αλλά και στο μέλλον.

Πόλυ Ιωαννίδου.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δράμας

Please follow and like us:
fb-share-icon