Κυριακάκης Εμμανουήλ (Μανώλης) – Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας

Κ. Κυριακάκη, τι είναι αυτό που σας οδήγησε να πάρετε το δρόμο της πολιτικής;

Εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, από τα μαθητικά συμβούλια, τα φοιτητικά μου χρόνια και στη συνέχεια σαν ενεργός δραμινός πολίτης συμμετέχοντας σε αυτοδιοικητικές παρατάξεις

Θα λέγατε πως το Project πρωτοπορεί και αν ναι, σε ποιους τομείς;

Το Project σίγουρα πρωτοπορεί σε όλους τους τομείς, πρωτοπορεί λόγω υποψηφίων, λόγω προγράμματος, λόγω συμμετοχικότητας λόγω δημοκρατίας!

Ο καθένας κάτι έχει προσθέσει σε αυτόν τον τόπο, ωστόσο πάντα προεκλογικά οι αντίπαλοι που το βρίσκουν λίγο. Είναι μια πολιτική πρακτική.

Εσείς ως Project τι μπορείτε να προσφέρετε στην Δράμα που να μην είναι λίγο;

Μπορούμε σαν ομάδα που είμαστε, να αλλάξουμε τη Δράμα να την οδηγήσουμε με ασφάλεια στον 21 αιώνα ... Μπορούμε να δημιουργήσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες, και σε όλους τους τομείς πράγματα απίστευτα ...

Δεσμευόμαστε για την κατασκευή νέου κολυμβητηρίου, νέων κερκίδων στο εθνικό μας στάδιο και κατασκευή διαδρόμου εσωτερικά για την άθληση των νέων κατά τους χειμερινούς μήνες, νέα κοιμητήρια και πολλά ακόμα άλλα τα οποία μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμά μας το οποίο κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή αλλά και στην ιστιοσελίδα της παράταξής μας

Πιστεύετε ότι για να διακριθεί κάποιος  χρειάζεται να αγγίξει την υπερβολή;

Ακριβώς το αντίθετο ... Πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους συνάμα όμως πρέπει να γνωρίζουμε και τις δυνατότητές μας, δεν πρέπει να τάζουμε να είμαστε φλύαροι, και να το πω απλά δεν πρέπει να είμαστε παλαιοκομματικοί, άλλωστε οι πολιτικές αυτές των προηγούμενων ετών μας έφεραν σε αυτή την άσχημη κατάσταση.

Ποιο είναι αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου;

Γενικά μου αρέσει πολύ η προεκλογική περίοδος γιατί υπάρχει ένταση, τρέξιμο από τους υποψηφίους, και προσωπική επαφή με τους δημότες. Ας μην ξεχνάμε ότι λόγω τεχνολογίας οι ανθρώπινες επαφές έχουν χάσει την αίγλη τους και πολλές φορές θεωρούμε ότι μιλήσαμε με τον συνάνθρωπό μας στέλνωντάς του απλά ένα μήνυμα στο κινητό, η ακόμα χειρότερα μία φατσούλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια ήταν η πιο σημαντική συμβουλή που σας έδωσαν οι γονείς σας;

Πρώτα από όλα θέλω να πω δημόσια ένα ευχαριστώ στους γονείς μου, που μας μεγάλωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας προίκισαν με αξίες και ιδανικά και μας έκαναν άξιους ανθρώπους στην κοινωνία.

Η σημαντικότερη συμβουλή τους ήταν και είναι βασικά, να είμαστε ηθικοί, τίμιοι, εργατικοί, να μην απλώνουμε τα πόδια μας έξω από το μαξιλάρι, δηλαδή να μη χρωστάμε σε κανέναν και για κανέναν λόγο, και να μην κακολογούμε ανθρώπους. Σε αυτό μας βοήθησε πολύ και η σχέση μας με την εκκλησία από τα παιδικά μας χρόνια. Τέλος μας βοήθησαν ώστε και εμείς να γίνουμε καλοί γονείς πρώτον και δεύτερον καλοί επαγγελματίες.

Ακριβώς τις ίδιες συμβουλές δίνω και εγώ με τη γυναίκα μου στα παιδιά μας.

Έχετε χρόνο για χόμπι, για καλή παρέα, για τους φίλους σας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για πολλά πράγματα τα οποία θα ήθελα να κάνω.
Από το  λιγοστό χρόνο που μου περισσεύει, το μεγαλύτερο κομμάτι το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου  και στους γονείς μου. Χόμπι μου το ποδήλατο, τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα ταξίδια.

Κ. Κυριακάκη ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε προς τους συνδημότες μας;

Αυτό που θέλω να μεταφέρω στους συνδημότες μας είναι, η ψήφος τους είναι πολύ σημαντική και να μην την χαρίσουν στον οποιονδήποτε, να ψάξουν και να ψηφίσουν τους καλύτερους τους πιο ηθικούς τους πιο τίμιους τους πιο εργατικούς!

Σε όσους χρωστάνε υποχρέωση είναι προτιμότερο να τους κεράσουν μία τούρτα παρά να τους ψηφίσουν.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Κυριακάκης Εμμανουήλ
Μηχανολόγος Μηχανικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ψηφίζω, Στηρίζω το ΜΕΛΛΟΝ
Αλέξανδρο Τσιαμπούση
Project Δράμα 2020

DSCF0225
Imagαe1
Please follow and like us:
fb-share-icon