Κατρανίτσα Θεοδώρα: Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Δήμου Δράμας Project Δράμα 2020

«Η αποδοχή είναι μεγάλη για όλη την παράταξη και για μένα προσωπικά. Είμαι σίγουρη ότι η 26η Μαΐου θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, την δεύτερη Κυριακή ο Αλέξης Τσιαμπούσης θα είναι ο δήμαρχος της Δράμας και το Προτζεκτ Δράμα 2020 θα κάνει την ειδοποιό διαφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση» υπογραμμίζει λίγες μέρες πριν τις εκλογές η Θεοδώρα Κατρανίτσα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Πρότζεκτ Δράμα 2020».

Τονίζει ότι το κίνητρό της που πολιτεύθηκε είναι ένα και μοναδικό, το καλύτερο μέλλον του δήμου Δράμας. Αναφέρει ότι το πρόγραμμα του πρότζεκτ είναι καλά δομημένο, έχει αξιολογήσει τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη και φέρνει καινοτόμες προτάσεις που θα κάνουν την πόλη μας και ολόκληρο τον δήμο μας υποδειγματικό παράδειγμα.

Τέλος δηλώνει ότι Όραμά της είναι ο δήμος μας να είναι κέντρο παιδείας, πολιτισμού και ανάπτυξης, τουριστικός πόλος έλξης, μια έξυπνη πόλη, με τοπική οικονομία σε συνεχή άνοδο, χωρίς απορρίμματα, με άψογη διοίκηση, με καθημερινότητα που θα περιλαμβάνει αθλητισμό και πρόσβαση σε όλους, με εξωστρέφεια και συνεργασίες προς το συμφέρον του τόπου μας.

- Στις Δημοτικές εκλογές με τον Αλέξανδρο Τσιαμπούση και την παράταξη Πρότζεκτ. Ποια είναι τα κίνητρα της υποψηφιότητάς σας στο δήμο Δράμας;

- Το κίνητρο μου είναι ένα και μοναδικό. Το καλύτερο μέλλον του τόπου μας, του Δήμου Δράμας. Η θέλησή μου να προσφέρω μέσα από τον τομέα της εκπαίδευσης στον οποίο ανήκω και με την εμπειρία μου στον συνδικαλισμό στον κλάδο μου. Τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισα να συμπαραταχτώ με τον Αλέξανδρο Τσιαμπούση είναι πολλά. Είναι ο ίδιος ο κ. Τσιαμπούσης και ο κοινός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του Δήμου μας.

Είναι το ήθος που έχει και τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε τους συνοδοιπόρους μου στην παράταξη Πρότζεκτ Δράμα 2020. Είναι οι αξιόλογοι αυτοί άνθρωποι που ο καθένας από την δική του εμπειρία, με επαγγελματισμό προσφέρουν τα μέγιστα στην παράταξη και κατ΄ επέκταση στον τόπο μας.

“Καλούμε όλους τους πολίτες να γίνουν ο ρυθμιστής της απόφασης που θα αλλάξει το κατεστημένο”

 

- Υπέρ ή κατά της απλής αναλογικής που φέρνει το πρόγραμμα Κλεισθένης στην τοπική αυτοδιοίκηση; Θα ενισχύσει τη συνεργασία ναι ή όχι;

- Η παράταξη της οποίας είμαι μέλος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι η συνεργασία είναι για μας ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε. Οι αποφάσεις μας βγαίνουν μέσα από εποικοδομητικό διάλογο και από μέλη της παράταξης που ο καθένας προέρχεται από διαφορετικό χώρο είτε ιδεολογικά είτε επαγγελματικά. Η ποικιλομορφία αυτή είναι ένα δείγμα ότι ξέρουμε να συνεργαζόμαστε άψογα με μοναδικό σκοπό την επίτευξη του στόχου μας. Άρα η απλή αναλογική και όσα επιφέρει το πρόγραμμα Κλεισθένης μας ταιριάζει και είμαστε ήδη έτοιμοι να κάνουμε την ειδοποιό διαφορά με τον τρόπο που θα συνεργαστούμε μέσα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

- Τι είναι ο δήμος Δράμας για εσάς;

- Ο δήμος Δράμας για μένα είναι το σπίτι μου, ο τόπος που ζω, που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην καρδιά της πόλης, στην Αγία Βαρβάρα. Το σπίτι μου και ο εκπαιδευτικός μου χώρος είναι έως και σήμερα στην ίδια περιοχή. Συγγενείς και φίλοι φεύγουν γιατί ο δήμος έχει φθίνουσα πορεία, γιατί η δημοτική αρχή δεν φροντίζει μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση να τους αποτρέψει δημιουργώντας προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ενός τόπου που με τα φυσικά κάλλη απαράμιλλης αξίας του θα έπρεπε και μπορεί να είναι το κόσμημα της περιφέρειας μας.

- Ποιος είναι ο δήμος που οραματίζεστε κ. Κατρανίτσα;

- Πρώτα ο πολίτης. Πρώτα το συμφέρον του τόπου μας. Ζητάμε από τους Δραμινούς να μας εκθέσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Θέλουμε να είναι ο γνώμονας μας για τις προτεραιότητες που θέτουμε σαν παράταξη. Υπάρχει καλά δομημένο πρόγραμμα στο πρότζεκτ το οποίο έχει αξιολογήσει τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη και φέρνει καινοτόμες προτάσεις που θα κάνουν την πόλη μας και ολόκληρο τον δήμο μας υποδειγματικό παράδειγμα.

Όραμά μου είναι ο δήμος μας να είναι κέντρο παιδείας, πολιτισμού και ανάπτυξης, τουριστικός πόλος έλξης, μια έξυπνη πόλη, με τοπική οικονομία σε συνεχή άνοδο, χωρίς απορρίμματα, με άψογη διοίκηση, με καθημερινότητα που θα περιλαμβάνει αθλητισμό και πρόσβαση σε όλους, με εξωστρέφεια και συνεργασίες προς το συμφέρον του τόπου μας.

 

“Πρώτα ο πολίτης. Πρώτα το συμφέρον του τόπου μας”

 

- Ο προεκλογικός αγώνας είναι στην κορύφωση. Ποιο είναι το κλίμα που εισπράττετε;

- Υπέροχες στιγμές συγκίνησης με την τεράστια αγκαλιά που άνοιξε ο κόσμος στο Project Δράμα 2020, στο νέο, στο εναλλακτικό, στο καινοτόμο. Η αποδοχή είναι μεγάλη για όλη την παράταξη και για μένα προσωπικά. Χαρούμενα πρόσωπα παντού που μου μεταφέρουν μηνύματα νίκης. Είμαι σίγουρη ότι η 26η Μαΐου θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, την δεύτερη Κυριακή ο Αλέξης Τσιαμπούσης θα είναι ο δήμαρχος της Δράμας και το Προτζεκτ Δράμα 2020 θα κάνει την ειδοποιό διαφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

- Τι λέτε στους πολίτες που δηλώνουν πως δεν θέλουν να προσέλθουν στις κάλπες;

- Η ψήφος σας είναι η δύναμη σας. Καλούμε όλους τους πολίτες να γίνουν ο ρυθμιστής της απόφασης που θα αλλάξει το κατεστημένο, το παλιό και θα φέρει το νέο και το καινοτόμο Προτζεκτ Δράμα 2020. Η συμμετοχικότητα είναι το ζητούμενο για μας από την αρχή. Ρωτήσαμε τον πολίτη να μας πει τις ανάγκες και τα προβλήματα του και να έχει ενεργή συμμετοχή στον δήμο. Η ώρα της κάλπης είναι η απόδειξη ότι έχει πάρει συνειδητά την απόφαση να γίνει η αρχή και ο ίδιος σαν ενεργός πολίτης να αποφασίζει για το μέλλον του τόπου μας.

 

“Θέλουμε ο Δραμινός πολίτης να πάρει στα χέρια του την τύχη του δήμου μας”

 

- Γιατί κάποιος να επιλέξει το ΠΡΟΤΖΕΚΤ;

- Το Project Δράμα 2020 απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν τι θα πει δουλειά. Είναι ο καθένας στον τομέα του ξεχωριστός και ήδη καταξιωμένος. Ο Αλέξης Τσιαμπούσης που επιλέχθηκε από την παράταξη ως υποψήφιος δήμαρχος Δράμας είναι οξυδερκής και με άριστες αποφάσεις στις επιλογές του οι οποίες επικροτούνται με δημοκρατικές διαδικασίες από όλη την παράταξη.

Υπάρχει δομημένο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις πραγματικές ανάγκες του δήμου, να τον εκσυγχρονίσει και ταυτόχρονα να είναι συμβατό με τις οικονομικές του δυνατότητες. Το Project Δράμα 2020 θα είναι ο νικητής γιατί οι άνθρωποί του έχουν επιμονή και μάχονται συνεχώς για να φέρουν την επιτυχία στον αγώνα τους για το συμφέρον του πολίτη και το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

- Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους πολίτες της Δράμας;

- Θέλουμε ο Δραμινός πολίτης να πάρει στα χέρια του την τύχη του δήμου μας και να δώσει την ευκαιρία στο Πρότζεκτ, σε μας που πήραμε το θάρρος να διεκδικήσουμε την ψήφο του να μας επιλέξει για να φέρουμε την Δράμα στην θέση που της αξίζει, στην κορυφή.

- Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;

- Οι επόμενες εκλογές είναι αυτό που σκεφτόμαστε; Ήδη σκέφτομαι την επόμενη γενιά. Με σοφία να κάνουμε την σωστή επιλογή για το αύριο και το καλύτερο μέλλον του τόπου μας, του δήμου Δράμας. Οι εκλογές ανήκουν στους δημότες της Δράμας.

Είναι δική τους η απόφαση. Λαμβάνω θερμή ανταπόκριση του κόσμου έως σήμερα και αποδοχή από όλους. Η συγκίνηση είναι ιδιαιτέρως μεγάλη όταν τα θετικά σχόλια και ο ενθουσιασμός προέρχονται από συνδημότες μας που υπήρξαν μαθητές μου. Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση και η πραγματική μου νίκη.

Please follow and like us:
fb-share-icon