Σβήνει … ο Αστέρας Κουδουνίων από την αδιαφορία

Τεράστια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι του δήμου μας. Ιδιαίτερα στις τοπικές κοινότητες είναι δύσκολη η επιβίωσή τους, καθώς οι αθλητικοί σύλλογοι έρχονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία των δημοτικών αρχών της τελευταίας δεκαετίας.

Στα Κουδούνια, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Πολυχρονίδης Δημήτρης, εξέφρασε την αγανάκτησή του  στον Αλέξανδρο Τσιαμπούση και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αστέρας Κουδουνίων  και τα οποία αφορούν κυρίως τις εγκαταστάσεις του γηπέδου : Μουχλιασμένα αποδυτήρια, σοβάδες πεσμένοι και κούφιες υποσχέσεις για την αγορά κουρευτικής μηχανής ( τρακτέρ ) του χόρτου.

 Είναι ανάγκη να στηρίξουμε τις τοπικές κοινότητες και να δώσουμε κίνητρα στους κατοίκους να παραμείνουν στον τόπο τους και στα όμορφα χωριά τους, τόνισε ο Αλέξανδρος Τσιαμπούσης. Οι αθλητικοί σύλλογοι θα πρέπει να στηρίζονται έμπρακτα ώστε οι δημότες να ξαναγυρίσουν στα γήπεδα, που κάποτε έσφυζαν από ζωή, συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος με το project Δράμα 2020.

Please follow and like us:
fb-share-icon