Σαμδάνης Μάριος – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

Σαμδάνης Μάριος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας

Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

Dsc01709

Ο Μάριος Σαμδάνης γεννήθηκε το 1983 στη Δράμα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Α.Π.Θ. και εργάζεται ως δικηγόρος έχοντας το δικό του γραφείο στη Δράμα. Εχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια του κλάδου του σχετικά με το οικογενειακό,το ποινικό Δίκαιο κ.ά. Από το 2018 έως σήμερα διατελεί νομικός σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας Ιντερσαλόνικα.

Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκίνησε από τη φοιτητική του ηλικία όντας εκλεγμένος επί σειρά ετών στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου φοιτητών νομικής του ΑΠΘ με την Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση..

Πέραν της νομικής του ιδιότητας, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ήδη από την εφηβική του ηλικία στο χώρο της μουσικής,έχοντας στο ενεργητικό του συμμετοχές σε συγκροτήματα και εμφανίσεις σε μουσικά φεστιβάλ και μαγαζιά στη Δράμα και ανά την Ελλάδα με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

...με τον Μπάμπη Στόκα

...με τον Μανώλη Λιδάκη

...με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου

...με τον Σωκράτη Μάλαμα

Από πολύ μικρή ηλικία υπήρξε μέλος του ορειβατικού συλλόγου Προσοτσάνης έχοντας συμμετέχει και διακριθεί σε δεκάδες ορειβατικές αποστολές ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Screenshot_20221130-163342_2