Σαλπιστής Γεώργιος – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2019

Σαλπιστής Γεώργιος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project Δράμα 2020

Image1

Ο Γιώργος Σαλπιστής είναι μαθηματικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου πάνω στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το London School of Economics.

 Έχει εργαστεί σαν διευθυντής παραγωγής σε εργοστάσιο παραγωγής ενδυμάτων, σαν ελεύθερος επαγγελματίας - παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και αργότερα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης. Υπήρξε και συνιδιοκτήτης του πρώτου παιχνιδότοπου «Ballons» στη  Δράμα. Από το 2006 υπηρετεί στο δημόσιο σαν καθηγητής δευτεροβάθμιας και σήμερα είναι υποδιευθυντής στο 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας.

Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Δράμας. Επίσης ήταν αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής  του Δ.Δράμας, μέλος του Μουσικού οργανισμού, αντιπρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Δράμας και γραμματέας του Κέντρου Πρόληψης «Δράση» Ν. Δράμας.

Σκακιστής, με την ομάδα του Σ.Φ.Γ.Τ Δράμας, προπονεί τις ομάδες ποδοσφαίρου κοριτσιών του σχολείου του και είναι φιλόζωος. Του αρέσουν τα ταξίδια και να γνωρίζει νέους τόπους και διαφορετικούς πολιτισμούς.

Ο Γιώργος Σαλπιστής είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τζίρκα, Ιατρό Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, απόφοιτος ΑΠΘ, ειδικευθεις στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών παθήσεων στη Θεσσαλονίκη, κι έχουν 2 παιδιά τον Κωνσταντίνο, τελειόφοιτο  Ιατρικής Ιωαννίνων και το Νικόλαο δευτεροετή φοιτητή Νομικής Θεσσαλονίκης.

οικογενεια
ΚΑΜΙΝΗΣ
φωτο2σαλπιστης τσιαμπουσης

Ευχαριστω τη νεα διοικηση του Κεντρου Προληψης Εξαρτησεων Δραμας "Δραση" για την προσκληση -να παραστω στην κοπη της πιτας- ως ενα απο τα ιδρυτικα μελη της. Με συγκινηση συναντησα παλιους συνοδοιπορους. Ευχομαι καλη επιτυχια στο εργο τους.


 

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ

Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ , ΣΤΟ PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020,

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ

ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ

ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ

ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019 ΨΗΦΙΖΩ PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020, ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΑΝ ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΤΗΝ

ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PROJECT ΜΕΣΑ ΑΠΟ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ

 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑ,

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ.