Θεοδωρίδης Ραδής – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

Θεοδωρίδης Ραδής
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

Image3

Γιος μεταναστών του Γεωργίου και της Μαρίας Θεοδωρίδη. Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1965 και από μικρή ηλικία ζει και δραστηριοποιείται στη Δράμα. Είναι πατέρας δύο αγοριών του Γιώργου, απόφοιτου ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του Δημήτρη, τελειόφοιτου  του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΜΕ ΥΙΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

Καθηγητής Φυσικής Αγωγή, πτυχιούχος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών του στο Διατμηματικό Πρόγραμμα  των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Τρικάλων «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» απέκτησε ειδίκευση στην «Πρόληψη – Παρέμβαση – Αποκατάσταση». Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1998.

Ως μάχιμος εκπαιδευτικός πέρασε από πολλά σχολεία της Ελλάδος (Εχίνο Ξάνθης, Κομοτηνής, Δράμας, Πανόπουλο Ηλείας, Καβάλας, Κρηνίδων Καβάλας, Ελευθερούπολη Καβάλας, Π. Φαλήρου Αθήνας).

Από το 2007 - 2010 ήταν αποσπασμένος στο 2ο Γραφείο ΠΕ Καβάλας με αντικείμενο τις μεταθέσεις των Εκπαιδευτικών και την οργάνωση - διανομή των βιβλίων στα σχολεία της αντίστοιχης Περιφέρειας.

Την περίοδο 2012-2018 διετέλεσε Υπεύθυνος της Ομάδας Φυσικής Αγωγής στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Δράμας.

Κατά τα έτη 2020-2022 ήταν αποσπασμένος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ως Ομοσπονδιακός Προπονητής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ) και υπεύθυνος στην Περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας και Θράκης για τα προγράμματα “Τρίποντα στα Σχολεία” για τα αγόρια και ‘’Her World, Her Roules” για τα κορίτσια.

Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, personal trainer σε γενικότερες πληθυσμιακές ομάδες αλλά και για αποκατάσταση και επανένταξη αθλητών μετά από τραυματισμό.

Διοργανωτής ποικίλων εκπαιδευτικών δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την προαγωγή του αθλητικού ήθους.

Διαθέτει επιμόρφωση σε θέματα σχετικά με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναφορικά με καινοτόμες μεθοδολογικές και διδακτικές προσεγγίσεις. Συμμετείχε σε προγράμματα επιμόρφωσης με θέματα όπως, το «Εκπαιδευτικό Management» και το «Στέλεχος Εκπαίδευσης».

Έχει διδάξει ο ίδιος ως επιμορφωτής σε σεμινάρια Φυσικής Αγωγής και Ολυμπιακής Παιδείας.

Έχει συμμετάσχει στην ομάδα αξιολόγησης του βιβλίου της Ολυμπιακής Παιδείας «Από τη Θεωρία στην Πράξη» του ΥΠΕΠΘ – ΑΘΗΝΑ 2004.

Μέλος της συντακτικής επιτροπής του επιστημονικού εκπαιδευτικού περιοδικού  «Εκπ@ιδευτικός Κύκλος».

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Γερμανικά και Αγγλικά.

Είναι ο ιδρυτής και υπεύθυνος της ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ η οποία λειτουργεί στη Δράμα με διάφορα τμήματα από το 2012.

Το 2004 συμμετείχε ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και οργάνωσε εκδηλώσεις για την Ολυμπιακή Παιδεία και τον Εθελοντισμό.

Έχει επιχειρηματική εμπειρία και διοικητικές- οργανωτικές ικανότητες καθώς έχει εργαστεί ως αντιπρόσωπος υπηρεσιών Ταχυμεταφορών της ΑCS Courier και της Γενικής Ταχυδρομικής, αλλά και ως Ασφαλειομεσίτης.

Την σχολική περίοδο 2022-2023 είναι αποσπασμένος στο 2ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου, σχολείο της Δ΄ Αθήνας, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Σε όλες τις θέσεις που δραστηριοποιείται προσφέρει τις υπηρεσίες του με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου της Φυσικής Αγωγής στο δημόσιο σχολείο καθώς και του Αθλητισμού στη δημόσια σφαίρα γενικότερα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΠΚ ΜΕ ΠΑΝΜΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ 2014
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΠΚ ΜΕ ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ 2014

Email: radistheo@gmail.com

Facebook: Ραδης Θεοδωρίδης

Instagram: radistheodorides

ΚΙΝ:6932628621