Θεοδωρίδης Ραδής – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2019

Θεοδωρίδης Ραδής
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project Δράμα 2020

Image3

Γιος μεταναστών του Γεωργίου και της Μαρίας Θεοδωρίδη. Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1965 και από μικρή ηλικία ζει στη Δράμα την οποία θεωρεί ιδιαίτερη πατρίδα του. Είναι πατέρας δύο αγοριών του Γιώργου, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του Δημήτρη, φοιτητή στο Αίγιο στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

ΜΕ ΥΙΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1998. Παρακολουθεί το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Φυσικής Αγωγής  στην «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» στα ΤΕΦΑΑ των Πανεπιστημίων Δημοκρίτειου και Θεσσαλίας.

ΔΔΕ ΔΡΑΜΑΣ

Προπονητής Καλαθοσφαίρισης και διοργανωτής ποικίλων εκπαιδευτικών  δράσεων για τους αθλητές του προσβλέποντας  στην προαγωγή του αθλητικού ήθους.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΟΔ Α2 ΜΕ ΤΑΚΙΑΝΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α2 ΛΕΥΚΑΔΑ 2016
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 2017

Διαθέτει επιμόρφωση σε θέματα σχετικά με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό  και  την εκπαίδευση έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναφορικά με καινοτόμες μεθοδολογικές και διδακτικές προσεγγίσεις. Έχει διδάξει και ο ίδιος ως επιμορφωτής σε σεμινάρια Φυσικής Αγωγής και Ολυμπιακής Παιδείας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΠΚ ΜΕ ΠΑΝΜΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ 2014
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΠΚ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΠΚ ΜΕ ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ 2014

Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Γερμανικά και Αγγλικά.

Μέλος της συντακτικής επιτροπής του επιστημονικού, εκπαιδευτικού περιοδικού «Εκπ@ιδευτικός Κύκλος».

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

 Έχει επιχειρηματική εμπειρία και διοικητικές - οργανωτικές ικανότητες καθώς έχει εργαστεί ως αντιπρόσωπος υπηρεσιών Ταχυμεταφορών της ACS Courier και της Γενικής Ταχυδρομικής, αλλά και ως Ασφαλειομεσίτης.

Το 2004 συμμετείχε ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και οργάνωσε εκδηλώσεις για την Ολυμπιακή Παιδεία και τον Εθελοντισμό. Έχει συμμετάσχει στην ομάδα αξιολόγησης του βιβλίου της Ολυμπιακής Παιδείας «Από τη Θεωρία στην Πράξη» του ΥΠΕΠΘ – ΑΘΗΝΑ 2004.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑ ΘΑΝΟ
20190119_160830_001

Την περίοδο 2012-2018 διατέλεσε Υπεύθυνος της Ομάδας Φυσικής Αγωγής στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Δράμας.

Συνεντευξη star 2016

Κατά τη σχολική χρονιά 2018-19 δουλεύει σε σχολεία της Ελευθερούπολης. Σε όλες τις θέσεις που δραστηριοποιείται προσφέρει τις υπηρεσίες του με στόχο την ουσιαστική συμβολή και την αναβάθμιση του ρόλου της Φυσικής Αγωγής στο δημόσιο σχολείο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το 2014 συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πόλη και Ζωή.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΖΩΗ

Εmail: radistheo@gmail.com

Facebook: Radis Theodoridis

Instagram: radis00

ΚΙΝ. 6932628621

PROJEKT 2020 ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ 2
PROJEKT 2020 ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ 1
PROJECT 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ