Η σκόπιμη παραπληροφόρηση, δείγμα πανικού του κυρίου Μαμσάκου

Αναφορικά με το σχόλιο του δημάρχου Δράμας, κυρίου Μαμσάκου σχετικά με την εκλογή της κυρίας Κιόρτεβε ως υποψήφιας δημάρχου Δράμας με την δημοτική μας παράταξη και την σκόπιμη παραπληροφόρηση εκ μέρους του ότι ανέλαβε την θέση της επικεφαλής του Project και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Αντιλαμβανόμαστε την σύγχυση, αλλά και τον πανικό του κυρίου Μαμσάκου. Κι επειδή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει (αν όντως δεν καταλαβαίνει, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο), ας  ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

1) Το Project δεν είναι προσωποκεντρική παράταξη, όπως είναι η παράταξη του κυρίου Μαμσάκου, αλλά και η παράταξη του κυρίου Χαρακίδη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μεγάλη απόφαση, πολλώ δε μάλλον αυτή της επιλογής του υποψηφίου Δημάρχου της παράταξης, λαμβάνεται στο Project από τα μέλη και τους υποστηρικτές της παράταξης και δεν είναι απόφαση ενός προσώπου, όπως γίνεται στην παράταξη του δημάρχου και της μείζονος αντιπολίτευσης.

2) Ως υποψήφιος δήμαρχος με το Project στις δημοτικές εκλογές του 2019, ο κύριος Τσιαμπούσης είναι επικεφαλής της παράταξής μας στο δημοτικό συμβούλιο, όπως ορίζει ο νόμος. Αυτό θα ισχύει έως και τις 31-12-2023, όταν και τελειώνει η παρούσα δημοτική περίοδος και είναι κάτι που έχουν δηλώσει τόσο ο ίδιος όσο και η κυρία Κιόρτεβε, δημόσια. Ως εκ τούτου, αν ο κύριος Μαμσάκος θέλει να συζητήσει τα θέματα που αφορούν τον δήμο Δράμας, θα πρέπει να αποφεύγει την σκόπιμη παραπληροφόρηση και να απευθύνεται στον κύριο Τσιαμπούση. Το τηλέφωνό του, το γνωρίζει.

3) Η κυρία Κιόρτεβε, ως υποψήφια δήμαρχος Δράμας του Project, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον κύριο Μαμσάκο στις δημοτικές εκλογές του 2023. Αν βεβαίως ο κύριος Μαμσάκος δεν ντραπεί να ξαναζητήσει την ψήφο των Δραμινών, μετά την απόλυτη ανυπαρξία του εδώ και 8 σχεδόν χρόνια.

4) Ο πανικός είναι κακός οδηγός κύριε δήμαρχε. 20 χρόνια σε θέσεις προέδρου Κοινότητας, αντιδημάρχου, προέδρου Νομικών προσώπων του δήμου και, βεβαίως, δημάρχου, ταλαιπωρήσατε την Δράμα και η ανικανότητά σας έχει χαραχθεί με χρυσά γράμματα στην ζωή των δημοτών. Τώρα, που καταλαβαίνετε ότι έρχεται η ώρα να πηγαίνετε σπίτι σας, κρατήστε τουλάχιστον την ψυχραιμία σας και ζήστε το αναπόφευκτο.

Please follow and like us:
fb-share-icon