Υποψήφια Δήμαρχος Δράμας με το “Project για τη Δράμα” η Παρθένα Κιόρτεβε

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση της δημοτικής μας παράταξης, Project για τη Δράμα, με μοναδικό θέμα την ανάδειξη υποψηφίου Δημάρχου Δράμας με την παράταξή μας στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Η διαδικασία ήταν υποδειγματική και στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, αφού ψήφισαν 217 Δραμινοί, μέλη και υποστηρικτές του Project. Είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται τέτοια διαδικασία, ακριβώς όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας της παράταξης.

Υποψήφια Δήμαρχος με το Project στις δημοτικές εκλογές του 2023 εκλέχθηκε η Παρθένα Κιόρτεβε, η οποία υπερίσχυσε με 170 ψήφους έναντι 45 ψήφων, που έλαβε ο συνυποψήφιός της, Γιάννης Δερμεντζόγλου.

Η Παρθένα Κιόρτεβε είναι γιατρός-νεφρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Είναι Διευθύντρια ΕΣΥ στη μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Έχει μεταπτυχιακό από το ΔΠΘ από το τμήμα Αγγειοχειρουργικής στις «Αγγειακές προσπελάσεις των ασθενών υπό χρόνια αιμοκάθαρση». Είναι πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Δράμας από το 2019. Είναι δημοτικός σύμβουλος με το Project από το 2019. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Στην Γενική Συνέλευση, που προηγήθηκε της εκλογικής διαδικασίας, τόσο η νέα υποψήφιος Δήμαρχος, όσο και ο επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος με το Project το 2019, Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, διατράνωσαν την σιγουριά τους για την επικράτηση του Project στις δημοτικές εκλογές του 2023. Αυτό προκύπτει άλλωστε από το γεγονός ότι η επιλογή της επόμενης δημοτικής αρχής θα γίνει με γνώμονα ότι δεν μπορεί πρόσωπα που έχουν φέρει τα τελευταία 20 χρόνια την Δράμα σε αυτό το σημείο από τις θέσεις που κατείχαν ως δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, βουλευτές, πρόεδροι Επιμελητηρίων, να είναι τα ίδια που θα μάς σώσουν από την κατάσταση που δημιούργησαν. Η μόνη επιλογή λοιπόν-και αυτό φάνηκε από το 2019 ήδη-είναι το Project.

Ο έτερος συνυποψήφιος της νέας υποψήφιας δημάρχου Δράμας, Γιάννης Δερμεντζόγλου, έσπευσε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη συνεχάρη, αναφέροντας για άλλη μια φορά ότι δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται δίπλα της μέχρι τον τελικό στόχο, τη νίκη στις εκλογές του 2023.

Η Δράμα έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη ευκαιρία: να τελειώνει με τα πρόσωπα και τις πρακτικές του παρελθόντος, επιλέγοντας για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του δήμου μας μια γυναίκα για Δήμαρχο και μια ομάδα νέων και άφθαρτων ανθρώπων δίπλα της. Είμαστε σίγουροι ότι οι Δραμινοί, αυτήν την φορά, θα κάνουν πράξη την ανάγκη για αλλαγή. Και θα επιλέξουν το Project ως την επόμενη δημοτική αρχή και την Παρθένα Κιόρτεβε ως την επόμενη Δήμαρχο Δράμας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές της παράταξης που συμμετείχαν στην χθεσινή διαδικασία.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί από ποτέ!

Συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2014 και γιγαντώσαμε το 2019!

Συνεχίζουμε μαζί, για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας!

Συνεχίζουμε για την Δράμα που θέλουμε να βλέπουμε!


 

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

“PROJECT ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ”

 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ: 217 

ΕΓΚΥΡΑ: 215

ΛΕΥΚΑ: 2

 

Έλαβαν:

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 45 (ποσοστό 21%)

ΚΙΟΡΤΕΒΕ ΠΑΡΘΕΝΑ 170 (ποσοστό 79%)


Δια ζώσης ψηφοφορία:

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ: 183

ΕΓΚΥΡΑ: 182

ΛΕΥΚΑ: 1

 

Έλαβαν:

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 31

ΚΙΟΡΤΕΒΕ ΠΑΡΘΕΝΑ 151


Ηλεκτρονική ψηφοφορία:

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ: 34

ΕΓΚΥΡΑ: 33

ΛΕΥΚΑ: 1

 

Έλαβαν:

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 14

ΚΙΟΡΤΕΒΕ ΠΑΡΘΕΝΑ 19

 

Η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής

Κασάπη Βίκυ

Please follow and like us:
fb-share-icon