Ιωαννίδου Πολυξένη/ Πόλυ – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

 Ιωαννίδου Πολυξένη / Πόλυ
Υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας

Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

Dsc01526
DSC_0224e

Γεννήθηκα και ζω στην Δράμα. Εργάστηκα επί  είκοσι χρόνια σε οικογενειακή επιχείρηση.

Έχω δύο κόρες την Θεανώ Πετροπούλου και την Χριστίνα Πετροπούλου.

Είμαι  εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο τμήμα νοσηλευτικής από το 2009 και  εθελόντρια στο ΚΙΦΑ (κοινωνικό φαρμακείο Δράμας). Έχω τελειώσει σπουδές  βοηθού Νοσηλευτή. Γνωρίζω αγγλικά.

Ήμουν ιδρυτικό  μέλος και μέλος ΔΣ φιλοζωικών συλλόγων στην πόλη μου επί δωδεκα χρόνια.

Πλέον αγωνίζομαι με τις δικές μου δυναμεις για τα δικαιώματα των ζώων συντροφιάς και των παραγωγικών ζώων που καταπατώνται οικτρά από τους ανθρώπους.

Τα ζωα χωρίς να εχουν φωνή να υπερασπιστούν τον εαυτό τους είναι έρμαια δυστυχώς καθε συμπεριφοράς απέναντι τους, νόμιμης ή παράνομης, ηθικής ή ανήθικης... φιλοζωικής ή φιλοζωικής ... υπό όρους. Είναι αθώα θύματα Νόμων που γράφονται αλλά δεν εφαρμόζονται ποτέ στην χώρα μας. Νιώθω θυμό και απογοήτευση για  πολιτικά προσώπα που τα θυμούνται μόνο προεκλογικά και για  ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν για προσωπική, κοινωνική προβολή και οικονομικό όφελος.

Σαν ανθρωπος, γυναίκα και μητέρα ονειρεύομαι εναν δήμο, μια χώρα που θα αφήσω κληρονομιά στα παιδιά μας χωρις ταλαίπωρα αδέσποτα ζώα στον δρόμο, με δημότες ενημερωμενους για τις ευθυνες τους απέναντι στα ζώα συντροφιας που υιοθετούν και γιαυτο παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις.

Η λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων δεν βρίσκεται στην σωτηρία κάποιων εξ αυτών ούτε στις πρόσκαιρες δηλώσεις εντυπωσιασμού περί φιλοζωίας  αλλα στην οργανωμένη  προσπάθεια και στον αγώνα εξάλειψης τους ή έστω περιορισμό του προβλήματος.

52599184_326745281283436_4412600183880155136_n