Κυριακή Ιωαννίδου – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

Ιωαννίδου Κυριακή
Υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Δράμας

Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

Ονομάζομαι Κυριακή Ιωαννίδου,  είμαι έγγαμη με 2 παιδιά. Ζω και εργάζομαι στην Δράμα ως δασκάλα κλασικού,  σύγχρονου χορού και Pilates  στην σχολή χορού που ίδρυσα το 2005.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Δράμα το 1979. Αποφοίτησα από το 2ο ΓΕΛ Δράμας και συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Χαλκίδας όπου πήρα το πτυχίο μου το 2000. Ωστόσο αυτό με το οποίο πραγματικά ήθελα να ασχοληθώ στην ζωή  μου ήταν ο χορός. Σε ηλικία 5 ετών  ξεκίνησα τα πρώτα μου   βήματα στο μπαλέτο. Το 2001 παράλληλα με τις σπουδές μου στο Τμήμα Λογιστικής και μετά απο εισαγωγικές εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού ξεκίνησα να φοιτώ  στην  Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού “Δέσποινα Γρηγοριάδου”  στην Αθήνα  όπου αποφοίτησα το 2004.

Παράλληλα παρακολούθησα πολλά σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και χοροθεραπείας .

Το 2003 μου δόθηκε η πρώτη πιστοποίηση του αμερικανικού συστήματος

'Τhe Pilates coach method ' και είχα την χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα στα πρώτα 100 άτομα που διδάχτηκαν τη μέθοδο αυτή στην Ελλάδα. 'Εκτοτε, ακολούθησαν άλλες πιστοποιήσεις τόσο του Αμερικανικού  όσο και του Αγγλικού συστήματος Pilates.

Ως ενεργός πολίτης αυτής της πόλης αποφάσισα να ενταχθώ στην ομάδα του Project προσφέροντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου σε θέματα τέχνης και πολιτισμού. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουνε στον τομέα του πολιτισμού στην πόλη μας και είμαι έτοιμη  να δουλέψω με πάθος και αγάπη για τον σκοπό αυτό.