Γκαρλιαρίδης Δημήτρης – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

Δημήτρης Γκαρλιαρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας

Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

GKARLIARIDIS (4)

Ο Δημήτρης Γκαρλιαρίδης γεννήθηκε ένα Σαββατιάτικο πρωινό της 17 Νοέμβρη 1979 στη Δράμα, όπου και  πέρασε τα παιδικά και σχολικά του χρόνια. Αποφοίτησε με αριστεία από το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας.

Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Chartered Engineer στη Μ.Βρετανία και στο Κατάρ, ενώ ασκεί  το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού εδώ και 2 δεκαετίες, συνεργαζόμενος με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία και εταιρείες Συμβούλων Μηχανικών. Έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμα project στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μετρά άπειρες εργατοώρες σε εργοτάξια και Hλεκτρομηχανολογικά έργα κάθε κλίμακας σε τοπικό και διεθνές περιβάλλον από τη Δύση ως τη (Μέση) Ανατολή.

Παράλληλα είναι ενεργός πολίτης, με γνώμη και άποψη, παρακολουθεί και συμμετέχει αδιαλείπτως στα κοινά από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μέχρι και το συνδικαλισμό στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, υπό διάφορες μορφές κοινωνικών και συλλογικών δράσεων.

Υπήρξε ο πρώτος Έφηβος Βουλευτής Ν.Δράμας στην Α’ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων, το 1996.

Ήταν μέλος και αθλητής του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας και του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και λαμπαδηδρόμος στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Είναι έγγαμος και πατέρας 3 τέκνων. Αγαπά την οικογένειά του, τον τόπο του, τη Φύση, τα ταξίδια, τον Αθλητισμό, τις Καλές Τέχνες και τη Φιλοσοφία.  Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη Δημοσιογραφία-Σκιτσογραφία, τη Λογοτεχνία, την Ορειβασία-Σπηλαιολογία, την Αστρονομία και τις αυτόνομες Καταδύσεις.

Συντάχθηκε με τις δυνάμεις του Project Δράμα σχεδόν εν τη γεννέσει του, από το 2014.