Δημήτρης Ιωαννίδης – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

Δημήτρης Ιωαννίδης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

Dsc01817
Image1

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1978 και μεγάλωσα στην Δράμα, όπου και έζησα μέχρι που τελείωσα το σχολείο. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών στην Ηλεκτρονική τεχνολογία Τηλεπικοινωνίων (Ραδιολεκτρολογίας) στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές δούλευα ως ωρομίσθιος καθηγητής στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση και ήμουν προϊστάμενος σε ιδιωτική σχολή μεταδευτοροβάθμιας εκπαίδευσης στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής.

Ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός του Πεζικού.

Εργάστηκα στην Αθήνα, ως υπεύθυνος μηχανικός λογισμικού στην Nokia Siemens Networks με projects για τους μεγαλύτερους τηλεποικινωνιάκων παρόχων όπως ο ΟΤΕ, Forthent, Deutsche Telekom.

MCH_2729 (1)

Εδώ και μια δεκαετία βρίσκομαι στην Δράμα και εργάζομαι ως υπευθυνος μηχανικός, στην μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας της πόλης μας, με αντικείμενο την ερεύνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, την πιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων, την ανάπτυξη και συντήρηση φωτοβολταικών πάρκων μεγάλης κλιμακας, καθώς και την τεχνική υποστήριξη σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Έχω βραβευτεί με το 1ο βραβείο εφαρμοσμένης έρευνας στον διαγωνισμό “Η Ελλάδα καινοτομεί” με την ομόδα της εν λόγω εταιρείας.

Είμαι παντρεμένος, πατέρας δύο κοριτσιών και ζω με την οικογένεια μου στη Δράμα.

DSCF7044 (1)