Αναστασιάδου Σοφία – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

Αναστασιάδου Σοφία
Υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Δράμας
Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

Είμαι η Σοφία Αναστασιάδου, κόρη του Παντελή (πολιτικού μηχανικού) και της Ιωάννας Χαραμή κι έχω τρία αδέρφια, την Μακρίνα, την Αλεξάνδρα και τον Γιάννη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Δράμα.

Έχω παντρευτεί τον Γιώργο Τερζίδη κι έχουμε αποκτήσει έναν γιο, τον Παύλο, που μας μαθαίνει τη ζωή από την αρχή.

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ MSc με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Παράλληλα, έχοντας αγάπη για την εκπαίδευση απέκτησα και τα πτυχία της Παιδαγωγικής Επάρκειας και του Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

 Έχω δραστηριοποιηθεί:

· Στο ελεύθερο επάγγελμα, διατηρώντας τεχνικό γραφείο στη Δράμα, αναλαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες μου εργασίες για το Μετρό της Θεσσαλονίκης,

· στην εκπαίδευση ιδιωτικού τομέα, ως καθηγήτρια Τεχνολογίας και Project στο Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης αντίστοιχα,

· στο δημόσιο τομέα, όπου εξακολουθώ να εργάζομαι από το 2015 στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Προσοτσάνης.

Η εμπειρία από την εργασία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Δημόσια Έργα με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου και να είμαι υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα της Δράμας.