Ένα project για τα σχολεία μας

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα εκπαίδευσης και παιδείας, η υποψήφια Δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε συναντήθηκε με τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στην πλειοψηφία τους εκπαιδευτικοί.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις κτιριακές υποδομές, τον εξοπλισμό και τη στελέχωση των σχολείων μας. Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, οι αρμόδιες διευθύνσεις δηλώνουν έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές μας, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, προκαλεί προβληματισμό η μείωση του μαθητικού πληθυσμού στον νομό μας.

Η Παρθένα Κιόρτεβε θέλησε να ενημερωθεί για το φλέγον και πολύπαθο ζήτημα στέγασης του Ειδικού Νηπιαγωγείου και, όπως προέκυψε από τη συζήτηση, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, για δεύτερη σχολική χρονιά,  η διαδικασία μετεγκατάστασης των μικρών μαθητών.

Το ”Project για τη Δράμα“ έχει ασχοληθεί επισταμένως με τα θέματα εκπαίδευσης, ενσωματώνοντας στο πρόγραμμά του πλήθος προτάσεων, όπως, ενεργειακή αναβάθμιση και προσεισμικός έλεγχος όλων των σχολικών κτιρίων, αυστηρή φύλαξη-προσλήψεις σχολικών φυλάκων, συντήρηση, βελτίωση εγκαταστάσεων, Internet, οπτική ίνα.

Η στήριξη και η προσφορά όλων μας στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα είναι επιβεβλημένη. Το “Project για τη Δράμα” δηλώνει παρόν.

Στη Δράμα γυρίζουμε σελίδα. Είσαι μέσα;

facebook page: Project για τη Δράμα

web page: www.projectdrama2020.gr/

youtube account: https://www.youtube.com/@project-drama

email: project.drama2020@gmail.com

instagram: https://www.instagram.com/project_drama

Please follow and like us:
fb-share-icon