Μένουμε ασφαλείς – Στηρίζουμε τοπικά – Στηρίζουμε Δραμινά

Δυο μήνες σχεδόν μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, των επιχειρήσεων, των γραφείων των ελεύθερων επαγγελματιών κάνουμε όλοι μας, ανεξαιρέτως, τον απολογισμό μας. Ο απολογισμός αυτός θα είναι σκληρός και δύσκολος, καθώς η παράλυση της οικονομίας εξαιτίας του γενικευμένου κλεισίματος των επιχειρήσεων υπήρξε ένα αναπότρεπτο γεγονός.

Σήμερα, τα καταστήματα εμπορικού ενδιαφέροντος και οι επαγγελματίες ζούνε μια μεγάλη στιγμή, αυτή της επανόδου και της προσπάθειας να σταθούν πάλι δυναμικά στα πόδια τους. Σε αυτή λοιπόν τη δύσκολη συγκυρία, είναι το λιγότερο χρέος μας και επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να στηρίξουμε όλοι, μαζικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τοπική μας κοινωνία. Είμαστε όλοι κρίκοι μιας αδιάκοπης αλυσίδας, που τελικά συνθέτει την ολότητά μας και, ενισχύοντας τον διπλανό μας κρίκο, ενισχύουμε τελικά τον εαυτό μας.

Το μήνυμα που έχουμε να στείλουμε, ως δημοτική παράταξη είναι ένα:

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Επιλέγουμε την τοπική, Δραμινή, αγορά για όλα μας τα προϊόντα και όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες.

Ευχόμαστε στους καταστηματάρχες, τους εργαζομένους και σε όλους τους συνδημότες μας καλή αρχή, καλή επανεκκίνηση, με δύναμη, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία!

Ανταποκριθήκαμε το περασμένο δίμηνο ως κοινωνία με μεγάλη υπευθυνότητα στις προσταγές της νέας καθημερινότητας και πετύχαμε, όλοι μαζί, ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ, να  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΡΑΜΙΝΑ.

Please follow and like us:
fb-share-icon