Γιώργος Σένδρος – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2019

Σένδρος Γιώργος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project Δράμα 2020

Image1

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο  παιδιών,  οι οποίοι  είναι φοιτητές   στην  Σχολή  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  και Μηχανικών  Υπολογιστών του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου Θράκης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

 Είναι Εκπαιδευτικός Πληροφορικής  με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πατρών, Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Προσοτσάνης,

Ως εκπαιδευτικός  πληροφορικής προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Δράμας από το 1992 μέχρι το 1997 και στη συνέχεια μέχρι το 2010 στο 2ο ΕΠΑΛ Δράμας.

Έχει διατελέσει  διευθυντής  του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας την διετία 2010-2012 και διευθυντής του 2ου Λυκείου Δράμας  την τετραετία 2013-2017.

Είναι εκπαιδευτής ενηλίκων και έχει συνεργαστεί  με όλα σχεδόν  τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης  της Δράμας και της Καβάλας , επιπλέον, έχει επιμορφώσει μεγάλο αριθμό ενηλίκων  και  στην ΝΕΛΕ Δράμας καθώς  και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Δήμων  Δράμας  και Προσοτσάνης.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Είναι Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Δράμας .

Ο κλάδος των εκπαιδευτικών τον τιμάει με την ψήφο του και  τον εκλέγει  ανελλιπώς από το 1998 μέχρι σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Δράμας, του οποίου  υπήρξε  Πρόεδρος  3 θητείες  και   Αντιπρόεδρος  6 θητείες.¨

Ήταν Αναπληρωματικό αιρετό μέλος  του ΠΥΣΔΕ Δράμας  για τρεις θητείες  και συμμετείχε στις κρίσεις διευθυντών και υποδιευθυντών δευτεροβάθμιας το 2007.

Συμμετείχε ως σύνεδρος  σε επτά  συνέδρια της ΟΛΜΕ.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  το  2010 και το 2014.