Οι εργαζόμενοι σκοράρουν!

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, δικαιωμένοι και προφανώς αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, που θα διοργανώσει ο δήμος Δράμας για πρώτη φορά φέτος. Η παράταξή μας είναι άλλωστε αυτή που πρότεινε τη διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος στην 4η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 20 Μαρτίου του 2017. Μάλιστα, συντάξαμε και έναν πρότυπο κανονισμό λειτουργίας, προκειμένου να ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το οποίο και καταθέσαμε στον αρμόδιο τότε αντιδήμαρχο, στις 29 Οκτωβρίου του 2017.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας αντιδημάρχου κυρίας Τόλιου, επαναφέραμε την πρόταση, επανακαταθέσαμε τον κανονισμό και σήμερα, έπειτα από την άμεση αποδοχή της πρότασής μας από την κυρία Τόλιου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε μια σημαντική πρόταση για τον μαζικό αθλητισμό, αλλά και για το χώρο του μπάσκετ στη Δράμα, να γίνεται πραγματικότητα.

Το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι μια διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός σε δεκάδες δήμους στη χώρα, με τεράστια επιτυχία και συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων. Είναι μάλιστα μια διοργάνωση που δεν κοστίζει ούτε ευρώ στο δήμο Δράμας.

Καλούμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας τους εργαζόμενους σε εταιρείες, δημόσιο, σώματα ασφαλείας, τα μέλη των επιστημονικών και επαγγελματικών συλλόγων κτλ να αγκαλιάσουν το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, ώστε να γίνει και στη Δράμα θεσμός.

Ευχαριστούμε θερμά την αντιδήμαρχο Αθλητισμού, που άμεσα δέχτηκε να υλοποιήσει ο δήμος την πρότασή μας, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει συνεργασία, που ξεπερνά τις ανούσιες πολιτικές διαχωριστικές γραμμές, μπορούν να γίνουν θετικά βήματα και κινήσεις για τους συνδημότες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου του δήμου Δράμας, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία στο παλιό δημαρχείο και στα τηλέφωνα των υπευθύνων, Ραδή Θεοδωρίδη (κιν. 6932628621) και Αλέξανδρο Ράδο (κιν. 6947661195).

Please follow and like us:
fb-share-icon