Η μικροπολιτική ενός απαίδευτου Δημάρχου

Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από έναν απαίδευτο δήμαρχο.

Ήμασταν προετοιμασμένοι, στο δρόμο για το 2023, ακόμη και για χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ακόμη και για αναφορές που αγγίζουν τον σεξισμό, όπως αυτή που συνδέει το όνομα της μοναδικής γυναίκας υποψηφίου δημάρχου και επιλογή των μελών του Project, της Παρθένας Κιόρτεβε, με το κουτσομπολιό.

Απλά δεν τα περιμέναμε τόσο νωρίς από τον κύριο Μαμσάκο, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα την εξαιρετικά δυσχερή θέση που έχει περιέλθει ο δήμαρχος Δράμας, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι το πολιτικό του τέλος πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Εμείς, πάλι, θα επιμείνουμε στα ουσιώδη. Αν κύριε Μαμσάκο, όντως εννοούσατε αυτό που ανακοινώσατε χθες, ότι δηλαδή μόλις θα γίνετε καλά θα δρομολογήσετε τον ουσιαστικό απολογισμό της Ονειρούπολης εντός του δημοτικού συμβουλίου, θα είχατε εντάξει το θέμα αυτό στην πρόσκληση που στείλατε μόλις σήμερα για συνεδρίαση του ΔΣ την ερχόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου. Εκτός κι αν σε αντίθεση με όσα πρωτόκολλα κυκλοφορούν, 10 μέρες αργότερα από τη νόσησή σας, δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στα καθήκοντά σας. Ή αν για άλλη μια εβδομάδα θα επιλέξετε την πρωτεύουσα και την θέση του προέδρου της ΔΕΠΑΝ από την Δράμα και την θέση του δημάρχου.

Η παράταξή μας δεν πρόκειται να σταματήσει να ασκεί κριτική, να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα και να φέρνει στην επιφάνεια την αδιαφορία και την ανικανότητα του κυρίου Μαμσάκου. Άλλωστε, μάς δίνει αφορμή για κάτι τέτοιο σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Το Project δεν θα πάψει να προτείνει λύσεις, να παρουσιάζει μια εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση του Δήμου Δράμας και να καλεί όλους τους υγιείς συνδημότες μας, όποια ιδεολογική αφετηρία και να έχουν, να συμπορευθούν με την μοναδική αξιόπιστη πρόταση στην Δράμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε την μεγάλη πλειοψηφία που θα αλλάξει στον τόπο πορεία.

Αφήνουμε τον κύριο Μαμσάκο στην μικροπολιτική που επέλεξε και την τακτική των προσωπικών επιθέσεων που έχει υιοθετήσει εδώ και λίγο καιρό, που τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον ίδιο.

facebook: www.facebook.com/project.drama2020

youtube: Project Δράμα 2020

e-mail: project.drama2020@gmail.com

Για την Ομάδα Τύπου της παράταξης

Η Εκπρόσωπος

Βασιλική Κασάπη

Please follow and like us:
fb-share-icon