Τοκατλίδου Διαμαντούλα (Μαντώ) – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2019

Τοκατλίδου Διαμαντούλα (Μαντώ)
Υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project Δράμα 2020

Image2

Γεννήθηκε και έζησε στο Σιδηρόνερο έως  τα δέκα της χρόνια και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Δράμα.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Επιστήμων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της ζωής δούλεψε  σε πολλά σχολεία του Ν. Δράμας .Διορίστηκε ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Ν.Καβάλας ,όπου εξακολουθεί και  εργάζεται ως γυμνάστρια και ως υποδιευθύντρια του 19ο Δημοτικού  Σχολείου ως σήμερα.

Από τα εφηβικά της χρόνια ήρθε σε επαφή με την  πολιτική ζωή του τόπου μας ,εξαιτίας της ενασχόλησης της οικογένειάς της με την πολιτική καθώς μέλη της διετέλεσαν πρόεδροι του Σιδερόνερου και αντινομάρχες του Ν.Δράμας.

DSCF0375b

Είναι παντρεμένη με τον Σιδηρόπουλο Λάζαρο και έχει δυο γιούς  25 ετών ,απόφοιτος του χρηματοοικονομικού τμήματος του πανεπιστημίου Πειραιώς, μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Erasmus university of Rotterdam  στην Ελεγκτική Λογιστική και εργαζόμενο πλέον στο Άμστερνταμ  και 22 ετών φοιτητής Νομικής στο Δημοκρίτειο  Πανεπιστήμιο  Θράκης.

Στόχος της είναι η αξιοποίηση του ορεινού όγκου του δάσους της Ελατιάς ,να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές ώστε να μπορούν  να φιλοξενούνται ξένα και ελληνικά αθλητικά σωματεία  τα οποία θα έχουν την δυνατότητα  να πραγματοποιούν την καλοκαιρινή προετοιμασία τους .

Η περιοχή του Σιδηρονέρου  επίσης έχει πλούσια χλωρίδα , κυρίως άγριων μανιταριών –είναι συλλέκτρια μαζί με τον σύζυγο της – και όνειρό της είναι να γίνει το Σιδηρόνερο Κέντρο Συλλογής Άγριων Μανιταριών ,επιθυμία άλλωστε πολλών κατοίκων.

Οργανωτική δομή

Στην επαγγελματική της ζωή  ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό ως υποψήφια στα   συνδικαλιστικά όργανα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Ακολουθεί και πιστεύει το Project 2020 από την πρώτη του ημέρα .