Κυνοκομείο Δράμας: Αθώες ψυχές στα αζήτητα…

Η υποψήφια δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης Project για τη Δράμα επισκέφτηκαν το κυνοκομείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του και τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων που φιλοξενούνται εκεί.

Κατά την επίσκεψη και κατόπιν της ενημέρωσης από τους αρμόδιους υπαλλήλους διαπιστώθηκε ότι το κυνοκομείο, δυστυχώς, έχει πολλές ελλείψεις σε σχέση με όσα ορίζονται από τη νομοθεσία, η οποία ισχύει εδώ και δύο χρόνια.

Θεωρούμε τη διαχείριση των αδέσποτων έργο που υποχρεούται ο Δήμος να φέρει σε πέρας, με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Γι΄ αυτό χρειάζεται γνώση, υπευθυνότητα και κυρίως σεβασμός στη ζωή των ταλαιπωρημένων ζώων αλλά και σεβασμός στους δημότες που υποχρεώνονται να ζουν με αδέσποτα ζώα γύρω τους.

Απευθυνθήκαμε εγγράφως στην αρμόδια Αντιδήμαρχο ζητώντας απαντήσεις, τις οποίες και θα δημοσιοποιήσουμε, εφόσον τις λάβουμε.

Η δημοτική παράταξη Project για τη Δράμα θεωρεί πως μία κοινωνία οφείλει να επιδεικνύει σεβασμό σε κάθε μορφή ζωής, στη ζωή του ανθρώπου, στη ζωή του ζώου, στη ζωή του φυτού και υπόσχεται πως θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να προασπίσει αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα.

Ομάδα τύπου

facebook page: Project για τη Δράμα

web page: www.projectdrama2020.gr/

youtube account: https://www.youtube.com/@project-drama

email: project.drama2020@gmail.com

instagram: https://www.instagram.com/project_drama

pr (3) (1)
Please follow and like us:
fb-share-icon