Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα ΡΟΜΑ Δράμας

Η Δημοτική Παράταξη Project για τη Δράμα, επισκέφθηκε χτες το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα ΡΟΜΑ Δράμας, με σκοπό τη συζήτηση με το προσωπικό του Κέντρου αλλά και τον Διαμεσολαβητή μιας ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, αυτής των Ελλήνων Τσιγγάνων.

Η Συντονίστρια του Κέντρου κ. Τριανταφυλλιά Τζάφου και ο Διαμεσολαβητης κ. Νικόλαος Τσακίρης, υποδέχτηκαν με θέρμη την Υποψήφια Δήμαρχο κ. Παρθένα Κιόρτεβε, την τομεάρχισσα Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βασιλική Κασάπη, τον δημοτικό σύμβουλο Αχιλλέα Παπαδόπουλο και τους υποψηφίους δημοτικούς μας συμβούλους.

Μας μίλησαν για τη λειτουργία του Κέντρου, για τις ομάδες των ωφελουμένων και τα προγράμματα υποστήριξης των ευάλωτων τάξεων. Στη συνάντηση αυτή, μας δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούμε και για το ΚΕΠ Υγείας Δράμας που συστεγάζεται με το Κέντρο Κοινότητας, μια δομή που αν και υποστελεχωμένη, εντούτοις καταφέρνει με τον υπερβάλλοντα ζήλο των 2 νοσηλευτριών που την απαρτίζουν, να προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο.

Η παράταξη συγχαίρει όλους τους υπαλλήλους που στελεχώνουν τις υπηρεσίες αυτές και δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας τους σε κάθε επίπεδο. Στόχος μας η ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων. Στόχος μας η στήριξη των εργαζομένων. Στόχος μας η ανάδειξη του ανθρώπου.

Αυτό είναι το Project!

Please follow and like us:
fb-share-icon