Ετήσια Γενική Συνέλευση του Project Δράμα 2020

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με πολύ ικανοποιητική παρουσία μελών, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Project Δράμα 2020.

Αφού πρώτα έγινε απολογισμός της δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης κατά το έτος 2017, έγινε ανοιχτή συζήτηση για θέματα που απασχολούν το δήμο Δράμας και αποφασίστηκε ο προγραμματισμός για το έτος 2018.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Το Project Δράμα 2020 θα κατέβει αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές του 2019, οπότε και αν γίνουν αυτές και με όποιο εκλογικό σύστημα αποφασιστεί από την κεντρική εξουσία.

Συνεχίζεται η διαδικασία διεύρυνσης της παράταξης. Αυτό θα επιτευχθεί με επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες, επαφές με συλλόγους και φορείς, πυκνότερες συγκεντρώσεις των μελών και οργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων για συγκεκριμένα θέματα, που απασχολούν τους δημότες της Δράμας. Ειδικά για την οργάνωση ημερίδων, μεγάλο βάρος θα κουβαλήσουν οι Ομάδες Εργασίας του Project Δράμα 2020.

Τον Φεβρουάριο, στα πλαίσια της συμπλήρωσης τεσσάρων χρόνων ζωής του Project, θα διεξαχθεί ειδική συνεδρίαση, ανοιχτή στους δημότες, όπου θα παρουσιαστεί ο οδικός χάρτης προς τις εκλογές του 2019.

Έχει ήδη βρεθεί ο χώρος, που θα στεγάζονται τα γραφεία της παράταξης και θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους δημότες στην αρχή του 2018. Τα γραφεία βρίσκονται επί της οδού Ζερβού 6 στον πρώτο όροφο και σύντομα θα ανακοινωθούν οι ώρες που θα είναι ανοιχτά.

Στη χθεσινή συνέλευση έγινε αντικατάσταση της Συντονίστριας της Ομάδας Κοινωνικής Πολιτικής – Ισότητας – Μεταναστών και μέλους της ΣΕ, Παρθένας Κιορτεβε, η οποία παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους, από τον Μάκη Καραγιαννίδη, ο οποίος είναι δασολόγος και εργάζεται στο Δασαρχείο Δράμας. Ευχαριστούμε την Παρθένα Κιορτεβε για την σημαντική προσφορά της στην παράταξη και ευχόμαστε στον Μάκη Καραγιαννίδη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Το Project Δράμα 2020 ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, που παρευρέθηκαν στη χθεσινή συνέλευση. Η παράταξή μας αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται δίπλα στους δημότες, τόσο μέσα όσο και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε το 2019 να είμαστε η βασική επιλογή των συνδημοτών μας, προκειμένου η Δράμα να γυρίσει μια και καλή σελίδα, από το παλιό μοντέλο αυτοδιοίκησης, που υπηρετεί και η σημερινή δημοτική αρχή, σε μια νέα περίοδο δημοτικής διακυβέρνησης, πιο δημοκρατικής, πιο συμμετοχικής, πιο διαφανούς και πιο αποτελεσματικής.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon