Γενική Συνέλευση της παράταξης “Project για τη Δράμα” με θέμα την εκλογή υποψηφίου Δημάρχου

Αγαπητοί/ες,

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της δημοτικής μας παράταξης, η Γενική Συνέλευση είναι το σώμα που αναδεικνύει τον/την υποψήφιο/α Δήμαρχο του Project.

Τον Μάρτιο του 2014, στην πρώτη πανηγυρική διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου Δημάρχου, ο Βαγγέλης Καλφόπουλος ήταν αυτός που εξουσιοδοτήθηκε να οδηγήσει την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2014. Η παράταξη πέτυχε τον στόχο της και συγκέντρωσε 1856 ψήφους και ποσοστό 6,09%, που την έφερε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Τον Οκτώβριο του 2018, υποψήφιος Δήμαρχος για το Project αναδείχθηκε ο σημερινός επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρος Τσιαμπούσης. Η παράταξη έφτασε κυριολεκτικά μιαν ανάσα από τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2019 με 7133 ψήφους και ποσοστό 25,27%. 28 ψήφοι μας στέρησαν την δεύτερη Κυριακή και την διαφαινόμενη σε όλους τελική επικράτηση.

Εν όψει των εκλογών του 2023, το Project καλείται να εκλέξει τον/την υποψήφιο/α Δήμαρχο που θα οδηγήσει την παράταξη στη νίκη, που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή πορείας του δήμου Δράμας.

Στις 13 Μαρτίου 2022 λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή για τους δημότες Γενική Συνέλευση του Project με θέμα την εκλογή υποψηφίου Δημάρχου για τις εκλογές του 2023. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι δημότες Δράμας είναι εγγεγραμμένα μέλη και φίλοι της παράταξης ή όσοι εγγραφούν μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης μέλη του Project. Δικαίωμα υποψηφιότητας για τη θέση του νέου/νέας υποψηφίου Δημάρχου Δράμας έχουν όσα μέλη της παράταξης είναι εγγεγραμμένα στη λίστα μελών ως και την 13η Φεβρουαρίου και μπορούν να την καταθέσουν εγγράφως στα γραφεία της παράταξης ή στο email project.drama2020@gmail.com ως και την 8η Μαρτίου 2022.

Η πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση που θα εξειδικεύει την ακριβή ώρα και μέρος που θα διεξαχθεί, καθώς και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, πέραν της εκλογής υποψηφίου Δημάρχου θα εκδοθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή της δημοτικής παράταξης

Project για τη Δράμα

Η πρόεδρος

Κατρανίτσα Θεοδώρα

Διαβάστε επίσης:
Αλέξανδρος Τσιαμπούσης

Επικεφαλής της παράταξης Project για τη Δράμα
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και πιο ενωμένοι από ποτέ!

Please follow and like us:
fb-share-icon