Ο κύριος «πέρασε και δεν ακούμπησε»

Χαιρετίζουμε την χθεσινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Εσωτερικών κυρίου Πέτσα για την χρηματοδότηση ύψους 10,37 εκατομμυρίων ευρώ για δύο σημαντικά έργα για το δήμο Δράμας και συγκεκριμένα για την κατασκευή νέων κερκίδων και αίθουσας προθέρμανσης στο Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» και την ανάπλαση και διαμόρφωση της περιμετρικής οδού Κορυλόβου.

Για άλλη μια φορά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Θεοδωρίδη και Αποστολίδη για την δωρεά των μελετών για τα προαναφερθέντα έργα διότι δίχως τη συνδρομή τους, δεν θα υπήρχε χρηματοδότηση για το δήμο Δράμας από την Κυβέρνηση.

Όσο αφορά τη δημοτική αρχή και τον κύριο Μαμσάκο, αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο πανηγυρίζουν. Αφενός, η χρηματοδότηση των δύο μεγάλων αυτών έργων δεν οφείλεται στο παραμικρό σε αυτούς και για αυτό το λόγο μάλλον επιτεύχθηκε. Αφετέρου, η δημοτική αρχή του κυρίου Μαμσάκου ούτε θα εκτελέσει ούτε θα εγκαινιάσει τα δύο αυτά έργα γιατί σε ενάμιση χρόνο θα είναι παρελθόν.

Το συμπέρασμα, όσο τραγικό και να είναι για το διάστημα ως τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, είναι ένα: ότι ο κύριος Μαμσάκος, θα έχει συμπληρώσει 9 ολόκληρα χρόνια ως Δήμαρχος Δράμας, και οι Δραμινοί θα τον θυμούνται ως ο κύριος «πέρασε και δεν ακούμπησε».

Please follow and like us:
fb-share-icon