Γεωργιάδου Ελένη – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2019

Γεωργιάδου Ελένη
Υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project Δράμα 2020

Image4

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά παντρεύτηκα και ζω μόνιμα στη Δράμα.

Είμαι Δημοσιογράφος και μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. ΄Εχω πτυχίο στις ανθρωπιστικές επιστήμες και μεταπτυχιακό  στη Δημοσιογραφία, αποφοιτώντας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, είμαι διπλωματούχος δημοσιογράφος, και διπλωματούχος αισθητικός με έπαινο και υποτροφίες, ενώ έχω τελειώσει και λογιστική σε ιδιωτική σχολή.

Εχω εργαστεί σε Ανώνυμες Εταιρείες στην Αθήνα και στην Βόρεια Ελλάδα σε όλες τις ειδικότητές μου. ΄Εχω πάρει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια μεταξύ των οποίων και το «11th Border Crossings Student Conference by the Border Crossings Network and the National School of Political Studies and Administration in Bucharest - 11η Διεθνής Διάσκεψη Φοιτητών «Συνοριακών Διασταυρώσεων 28-4-2013» στο Βουκουρέστι.

Επίσης το 2015 είχα την τιμή να συμμετάσχω στην ομαδική συγγραφή της Εγκυκλοπαίδειας Γραμμάτων και Τεχνών με θέμα την «ελληνική εθνική-πολιτισμική ταυτότητα», που δημιούργησε ο διεθνής πολιτιστικός και κοινωνικός φορέας «Αμφικτυονία Ελληνισμού», με εξέχουσες προσωπικότητες της λογοτεχνίας, επιστήμονες και καλλιτέχνες. Αρθρογραφούσα σε τοπικές εφημερίδες και ήμουν αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ψηφιακής περιφερειακής εμβέλειας.

Μου αρέσει ο αθλητισμός και οι πολεμικές τέχνες, ενώ έχω μαύρη ζώνη στο Tae-Kwo-Do. Η Ζωγραφική είναι ένα από τα χόμπι μου και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις.

57294186_2523542037721105_8313485830832259072_o