Ο εμβολιασμός είναι το ραντεβού με την ελευθερία μας

Τους τελευταίους 9 μήνες η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας έζησε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις, που βύθισαν στο πένθος εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας. Στο νοσοκομείο μας δόθηκαν ατελείωτες μάχες με τον κορωνοϊό, οι περισσότερες κερδήθηκαν, κάποιες δυστυχώς όχι...

Από τον Ιανουάριο έχουμε στη διάθεσή μας ένα ισχυρότατο όπλο, τα εμβόλια κατά του ιού SARS COV2 ,που αποτελούν τη μοναδική μας ελπίδα για την ποθητή λήξη της πανδημίας. Σήμερα αυτό που προέχει είναι να ενταθεί ο ρυθμός του εμβολιαστικού προγράμματος και να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι συνάνθρωποι μας.

Ως δημοτική παράταξη του Δήμου Δράμας , με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πιστοί στη στάση μας από την αρχή της πανδημίας, προτρέπουμε τους δημότες μας αλλά και όλους τους Δραμινούς που δεν έχουν θωρακίσει ακόμη τον εαυτό τους μέσω του εμβολιασμού να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους για τον εμβολιασμό. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι το ραντεβού με την ελευθερία μας.

Επιπλέον, επαναφέρουμε την πρόταση προς το δήμαρχο Δράμας να μπει μπροστά στον αγώνα αυτό για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος, όπως οφείλει. Προτείνουμε τη σύσταση ομάδων υγειονομικών, με τη συνδρομή του Δήμου, για ενημέρωση των δημοτών, σχετικά με τον εμβολιασμό, καθώς και την δημιουργία τηλεοπτικού σποτ, με τη συμμετοχή του δήμου και του ιατρικού συλλόγου, που θα προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Στον αγώνα αυτό, το Project θα είναι δίπλα στη δημοτική αρχή.

Για το Project Δράμα 2020

Οι ιατροί και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης

Κιόρτεβε Παρθένα, Νεφρολόγος ΓΝΔ

Παπαδόπουλος Αχιλλέας, Υπεύθυνος Καρδιολόγος Αγίας Ειρήνης

Please follow and like us:
fb-share-icon