Χάιδω Παπαδημητρίου – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2019

Χάιδω Παπαδημητρίου
Υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας
Project Δράμα 2020

Χαιδω Παπαδημητρίου

Η Παπαδημητρίου Χάιδω του Κωνσταντίνου, είναι κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977, αλλά μεγάλωσε και διαμένει στη Δράμα.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Μάστερ Επιστημών στην Κατάχρηση Ουσιών, του πανεπιστημίου Swansea της Ουαλίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική Θεραπεία και Συμβουλευτική, στην Τραυματοθεραπεία με την μέθοδο EMDR, στη Διαμεσολάβηση καθώς και στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία.

Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης IC & RC και κατέχει πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στη  Διοίκηση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μεταπτυχιακής επιμόρφωσης στη Διοίκηση και τον Κοινωνικό Σχεδιασμό στον Τομέα της Αντιμετώπισης της Τοξικοεξάρτησης από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια, αλλά και σε διαλέξεις προς το ευρύτερο κοινό.

Από το 2002 εργάζεται  στο Κέντρο θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων και αυτή την περίοδο είναι Υπεύθυνη στην Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα και Επανένταξη του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στη Καβάλα.

Αγαπάει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την κολύμβηση. Στο παρελθόν διετέλεσε αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας και του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στη κολύμβηση εκπροσώπησε την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καβάζη, Πολιτικό μηχανικό και έχουν 2 παιδιά, τον Αντώνη και την Κωνσταντίνα.