Κυκλοφοριακό κομφούζιο με θύματα και τις αστικές συγκοινωνίες

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο των Αστικών ΚΤΕΛ Δράμας πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη “Project για τη Δράμα” και η υποψήφια Δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε, όπου και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστικές συγκοινωνίες στον δήμο Δράμας.

Τα αστικά ΚΤΕΛ και οι οδηγοί τους δίνουν έναν μεγάλο αγώνα καθημερινά στους δρόμους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δημότες που τα επιλέγουν. Η προσφορά τους στην πόλη και τα χωριά είναι σημαντική τόσο για την μετακίνηση των δημοτών και των φοιτητών της πόλης μας όσο και για την οικονομική ανάπτυξη, παρόλα αυτά, βρίσκονται συχνά στο μάτι του κυκλώνα.

Στάσεις που δεν χωρούν τα λεωφορεία τους να σταματήσουν, χώρος προσωρινής παραμονής που δεν επαρκεί για τις ανάγκες τους, δρόμοι κλειστοί χωρίς ενημέρωση, δρομολόγια που κόβονται την τελευταία στιγμή είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και για τα οποία γίνονται αποδέκτες παραπόνων από τους πολίτες, χωρίς να ευθύνονται.

Είναι γεγονός πως η πόλη μας ζει ένα πρωτοφανές κυκλοφοριακό κομφούζιο, το οποίο δυσχεραίνει τη μετακίνηση των πολιτών και την εργασία των επαγγελματιών οδηγών των αστικών λεωφορείων. Η έλλειψη οργάνωσης, σχεδιασμού και προοπτικής στον δήμο Δράμας δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στην καθημερινότητα των δημοτών.

Έως πότε;

Το “Project για τη Δράμα” θεωρεί αναγκαία τη στήριξη των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς καθώς κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στην επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης, θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες στους πολίτες και θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στη Δράμα γυρίζουμε σελίδα. Είσαι μέσα;

facebook page: Project για τη Δράμα

web page: www.projectdrama2020.gr/

youtube account: https://www.youtube.com/@project-drama

email: project.drama2020@gmail.com

instagram: https://www.instagram.com/project_drama

Please follow and like us:
fb-share-icon