Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” – χρηματοδότηση έργων

Το πρόγραμμα άλλαξε όνομα, πλέον δεν είναι Φιλοδημος αλλά Αντώνης Τρίτσης.
Παρόλα αυτά λείπει η χρηματοδότηση ενός έργου, των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου (πρώην Εθνικού) και του νέου γυμναστηρίου στον ίδιο χώρο.

Λίγα λόγια για αυτό το έργο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε υποσχεθεί στο δήμαρχο τη χρηματοδότηση σε ύψος περίπου 750 χιλιάδων ευρώ της κατασκευής νέων κερκίδων. Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ο δήμαρχος. Ζήτησε όμως το Υπουργείο ως το τέλος του 2019 μια μελέτη, κάτι που φαινόταν αδύνατο. Ωστόσο, το αδύνατο έγινε δυνατό με τη βοήθεια ενός ευπατριδη, του κυρίου Θεοδωρίδη. Και οι μελέτες χρηματοδοτηθηκαν και ολοκληρώθηκαν όντως πριν το τέλος του 2019. Και, μάλιστα, είχαμε αναλάβει την υποχρέωση να βρούμε όσα χρήματα θα απαιτηθούν επιπλέον από τον προϋπολογισμό του Δήμου.
Από τότε, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη σε σχέση με τη χρηματοδότηση.

Με την υπόσχεση λοιπόν του υφυπουργού για χρηματοδότηση και το νέο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης το λιγότερο που αναμένουμε είναι να εξασφαλίσει ο δήμαρχος την υλοποίηση της (προφορικής πάντως) υπόσχεσης του Υπουργείου. Ιδανικά, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε, με ολοκληρωμένη πλέον μελέτη, όλο το ποσό για την ολοκλήρωση του έργου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι υποχρέωσή μας απέναντι πρώτα στους Δραμινους, αλλά και απέναντι στον ευπατριδη χορηγό, που δίχως δεύτερη σκέψη χρηματοδότησε τις απαιτούμενες μελέτες, να βρούμε τρόπο να ολοκληρώσουμε στα επόμενα 2 χρόνια το έργο αυτό.

Please follow and like us:
fb-share-icon