Δάσκαλε, που δίδασκες…μέρος 2ο! (video)

Η δημοτική αρχή, λίγες μέρες μετά το χιονιά και την πλημμελή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, πανηγυρίζοντας για όσα πέτυχε. Ο κύριος Χατζηγιάννης μάλιστα, πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, καυχιόταν στους προέδρους των δημοτικών κ τοπικών κοινοτήτων, των χωριών μας, όπως λέει και ο δήμαρχος Δράμας, για το πόσο προσέχει η δημοτική αρχή τα χωριά μας.

Ας δούμε όμως αλήθεια πόσο έμπρακτα νοιάζονται για τα χωριά μας, μέσα από τα λόγια του ίδιου του δημάρχου, αλλά και τις καρτέλες, που ξεγυμνώνουν τον δήμαρχο, που άλλα δίδασκε, όσο ήταν στην αντιπολίτευση…

Εδώ και τρία χρόνια, που δημιουργήθηκε το Project Δράμα 2020, λέμε ότι το ζήτημα είναι να αλλάξει το μοντέλο αυτοδιοίκησης. Θα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε τα λεγόμενά μας, μέσα από τα λεγόμενα των υπερασπιστών του παλιού μοντέλου. Ο κύριος Μαμσάκος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από αυτούς.

Το 2019, όταν και θα γίνουν οι επόμενες εκλογές, είναι κοντά και θέλουμε τους ενεργούς πολίτες, που έχουν βαρεθεί τα ψέματα και τα παχιά τα λόγια, να βρεθούν δίπλα μας για να δημιουργήσουμε τη συμμαχία της αλήθειας και της διαφάνειας. Το Project θα είναι το όχημα για την αλλαγή της κατάστασης αυτής.

Please follow and like us:
fb-share-icon