Βαγγέλης Καλφόπουλος: «Παραιτούμαι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παραμένω στρατευμένος στην υπεράσπιση των συνδημοτών μου μέσω του Project Δράμα 2020»

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το διπλό συμβούλιο της 12ης Μαΐου ήταν πολύ ιδιαίτερο για το Project Δράμα 2020. Ο επικεφαλής στις δημοτικές εκλογές του 2014, Βαγγέλης Καλφόπουλος, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Δράμας.

Ο Βαγγέλης ήταν από τους πιο συνεπείς, εργατικούς και παρεμβατικούς δημοτικούς συμβούλους, κάτι που αποτυπώθηκε και στις τοποθετήσεις του δημάρχου, των επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης και δημοτικών συμβούλων.

Τόνισε ότι η λειτουργία της  παράταξής μας επιτρέπει σε όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής να είναι γνώστες του συνόλου των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου. Άλλωστε, για το Project, η θέση του δημοτικού συμβούλου είναι απλά το όχημα για την εκπροσώπηση των μελών της παράταξης και όχι ένα προσωπικό λάφυρο.

Ξεκαθάρισε ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μέσα φυσικά από τα όργανα της παράταξής μας, προκειμένου να ολοκληρώσουμε αυτό για το οποίο ξεκινήσαμε, δηλαδή την αλλαγή του μοντέλου αυτοδιοίκησης. Εξυπακούεται ότι από τον Βαγγέλη ξεκινάει η στελέχωση του ψηφοδελτίου νίκης του Project ενόψει των εκλογών του 2019, εφόσον το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τότε.

Τον Βαγγέλη Καλφόπουλο θα αντικαταστήσει στο δημοτικό συμβούλιο ο Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας, ο οποίος είναι Τοπογράφος Μηχανικός και βρίσκεται στη θέση του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής του Project από το 2014.

Ακολουθεί το κείμενο της παραίτησης του Βαγγέλη Καλφόπουλο προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:

«Θεσσαλονίκη, 15/5/2017

Αξιότιμε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Δράμας,

επιθυμώ με την παρούσα επιστολή να υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του δημοτικού συμβουλίου, θέση την οποία πιστεύω ότι υπηρέτησα όσο καλύτερα μπορούσα κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Δεδομένων των εργασιακών συνθηκών μου, οι οποίες με κρατούν μακριά από τη Δράμα, δεν είμαι σε θέση να εξακολουθήσω να ασκώ τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου με τον τρόπο που απαιτείται και επιθυμώ. Παραμένω στρατευμένος στην υπεράσπιση των συμφερόντων των συνδημοτών μας, μέσα από την παράταξή μας, το Project Δράμα 2020.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, και μέσω υμών όλα τα μέλη του συμβουλίου, και εύχομαι ολόψυχα η εναπομείνασα θητεία να αποβεί προς όφελος των συνδημοτών μας.

Με τιμή,

Βαγγέλης Καλφόπουλος»

Please follow and like us:
fb-share-icon