Παυλάτου Κωνσταντίνα – Δήμος Δράμας – Δημοτικές εκλογές 2023

Παυλάτου Κωνσταντίνα
Υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δράμας

Project για τη Δράμα
Δημοτικές Εκλογές 2023

Η Κωνσταντίνα Παυλάτου γεννήθηκε το 1982 και διαμένει στη Δράμα με την οικογένειά της.

Σπούδασε στο Α.Τ.Ε.Ι Λάρισας στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και συγκεκριμένα στο τμήμα  Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από όπου και αποφοίτησε το 2005. Στη συνέχεια έλαβε εξειδίκευση από την Ελληνοαμερικανική Ένωση στον τομέα της "Μεθοδολογιας για την διδασκαλια της Αγγλικής".  Από το 2018 είναι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο πρόγραμμα σπουδών "Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας".

Επί 17 χρόνια  απασχολείται στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και τα τελευταία εργάζεται σε κεντρικό φροντιστήριο της Δράμας. Παράλληλα έχει εργαστεί σε τουριστικό γραφείο και ξενοδοχείο της πόλης καθώς επίσης έχει ασχοληθεί με την τουριστική προβολή του νομού.

Με τον σύζυγο της έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Αναστασία 15 ετών μαθήτρια Λυκείου, τον Κυριάκο-Ραφαήλ 10 ετών που φοιτά στην Ε τάξη του δημοτικού και την πεντάχρονη Παναγιώτα.

Αγαπημένη της δραστηριότητα είναι οι παραδοσιακοί χοροί και είναι μέλος του συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας. Τον ελεύθερο χρόνο της λατρεύει να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία και να φροντίζει τα ζώα που υπεραγαπάει.