Φτάνει πια!!!! Πόσο πιστεύετε ότι η δημοτική αρχή ακούει τους δημότες της;

Το πρωινό post της Μαρίας Κιόρτεβε, αντιπροέδρου της ΣΕ του Project, στον τοίχο της, για το νέο ατύχημα που έγινε επί της οδού Ιουστινιανού:

“Οδός Ιουστινιανού.
Η θέα από το μπαλκόνι μου!!

Ακόμη ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 7:40 π.μ. περίπου στην πολύπαθη οδό Ιουστινιανού, στο ύψος που στεγάζεται το 1ο Λύκειο και το 1ο Γυμνάσιο Δράμας ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.
Φτάνει πια!!!!
Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και δεκάδες γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στα παραπάνω σχολεία βρίσκονται σε απόγνωση !!!
Σύμφωνα με στοιχεία της τροχαίας σημειώνονται 2 ατυχήματα το μήνα στην περιοχή.
Ωστόσο , η σήμανση στην Ιουστινιανού είναι ελλιπής και η βούληση για την τέλεση έργων προστασίας των πεζών,οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι μαθητές, είναι εγκληματικά ανύπαρκτη!
Έως πότε;
Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ενδιαφερθεί η πολιτεία;
Λυπάμαι, αλλά τότε θα είναι αργά!”

Πόσο πιστεύετε ότι η δημοτική αρχή ακούει τους δημότες της, με δεδομένο ότι η παράταξή μας έχει θέσει το θέμα δύο φορές ήδη στο δημοτικό συμβούλιο, έπειτα και από προτροπή των κατοίκων της περιοχής;

Δυστυχώς, η ευκαιρία των δημοτών να τους ακούσει η δημοτική αρχή έχει περιοριστεί στη μια φορά στα 4 ή 5 χρόνια, στις εκλογές. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γυρίστε την πλάτη στο παλιό μοντέλο αυτοδιοίκησης, που υπηρετούν οι παρατάξεις του χθες.

Project, γιατί αλλιώς, πάλι τα ίδια..

ΥΓ. Ενδεικτικά παραθέτουμε το ΔΤ στις 16/9/2015 για τον ίδιο ακριβώς λόγο

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

εικόνες αρχείου:

 

Please follow and like us:
fb-share-icon