“Υποδομές θερινής δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Δράμας” vs. “Αθλητισμός και παιχνίδι 2022”

Η υποψήφια δήμαρχος της παράταξης “Project για τη Δράμα” κα Παρθένα Κιόρτεβε επεσήμανε ότι η παράταξη “Project” είχε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της «Δημιουργικής Απασχόλησης» από τις 6 Ιουνίου, αλλά δεν έλαβε σαφή απάντηση από την Δημοτική Αρχή για το τι θα γίνει.

Επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή κινητοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της παράταξης “Project” στις 10 Ιουνίου, διαβεβαιώνοντας ότι τελικά θα λειτουργήσει το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Πρόσθεσε ότι στις 15 Ιουνίου, σε δημοσιεύματα του τύπου, η κα Τόλιου έλεγε ότι ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ενώ από τότε πέρασαν δυο εβδομάδες, η Δημοτική Αρχή, έφερε ένα πρόγραμμα με παραπλανητικό τίτλο και με μοναδικό τρόπο να πραγματοποιήσει την ανάθεση σε κάποιον ιδιώτη.

Στο πλαίσιο της 4ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Δράμας, που ψηφίστηκε από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας, προβλέπεται η ενίσχυση του κωδικού με τίτλο οργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων, κατά 10.000 ευρώ, προκειμένου ο Δήμος Δράμας να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών.

Η κα. Κιόρτεβε επεσήμανε ότι: “Η αλήθεια είναι ότι το παλέψατε αλλά δεν προετοιμαστήκατε σωστά. Το αφήσατε την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν άλλοι δήμοι που είναι προετοιμασμένοι από τον Μάιο. Ο Δήμαρχος Δράμας ως πρόεδρος της ΔΕΠΑΝ θα μπορούσε να τους ρωτήσει πως το έκαναν αυτοί. Θεωρούμε ότι οι 10.000 ευρώ για τις πέντε εβδομάδες που θα διαρκέσει το πρόγραμμα είναι πάρα πολλά”.

Άρθρο: https://xronikadramas.gr/athlitismos-kai-paichnidi-2022.../

Please follow and like us:
fb-share-icon