Τσιαμπούσης Αλέξης: “Δεν έχουμε τίποτε με τα πρόσωπα, διαφωνούμε με την λογική”

Την εκτίμηση του ότι οι δύο δημοτικές παρατάξεις που διοίκησαν τον Δήμο Δράμας τα τελευταία χρόνια δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές ως προς το μοντέλο που ακολουθούν και διαφέρουν μόνο στα πρόσωπα, κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Project Δράμα 2020” Αλέξης Τσιαμούσης.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή ζώνη του ALPHA NEWS 95,5 με αφορμή την διαδικασία εκλογής του υποψηφίου Δημάρχου της παράταξης του, επεσήμανε την διαφορά μεταξύ του “παλαιού” το οποίο πρεσβεύουν οι παρατάξεις Μαμσάκου – Χαρακίδη και του “νέου” που εκπροσωπείται από την “Project Δράμα 2020”.

Σε ερώτηση ” αν με την στάση αυτή, γίνεται ένα “τσουβάλιασμα” παρατάξεων και ανθρώπων” ο κ. Τσιαμπούσης ανέφερε ότι όντως υπάρχει διαφορά μεταξύ των στελεχών της Πόλης και Ζωής που έμειναν στο δημοτικό συμβούλιο, “έβαλαν πλάτη” και πάλεψαν και παλεύουν, από αυτούς που έφυγαν την επόμενη μέρα των εκλογών.

Τόνισε δε ότι μεταξύ της δικής του παράταξης και της Πόλης και Ζωής έγιναν ουσιαστικές προσπάθειες προσέγγισης πριν 3 χρόνια περίπου όταν επικεφαλής του Project ήταν ο κ. Καλφόπουλος και της Πόλης και Ζωής ο κ. Ζαχαριάδης.

“Στις συζητήσεις εκείνες που διήρκεσαν πάνω από 1,5 χρόνια, για το αν μπορούμε να κάνουμε κάτι από κοινού ή αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδιοικήσουμε, από την δική μας πλευρά δεν υπήρχαν όροι, πλην μίας κόκκινης γραμμής: να μην μας εμφανίσουν πρόσωπα του παρελθόντος που είχαν φύγει και “άφησαν τον κόσμο στα κρύα του λουτρού”, είπε ο κ. Τσιαμπούσης εννοώντας φυσικά τον κ. Χαρακίδη, ο οποίος αποχώρησε την επομένη των εκλογών.

“Όταν ανέλαβε ο κ. Μλεκάνης επικεφαλής, όλα έδειχναν ότι η συζήτηση κατευθύνονταν στο να παρουσιαστεί ως μοναδική λύση η υποψηφιότητα Χαρακίδη.

Καταλαβαίνεται ότι εμείς δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις με αυτό ως δεδομένο. Δεν έχουμε τίποτε με τα πρόσωπα, διαφωνούμε με την λογική”.

Παρακάτω ακούστε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη Τσιαμπούση στον ALPHA NEWS 95,5

 

 

http://www.alpha-news.gr/2018/09/blog-post_25.html?spref=fb

Please follow and like us:
fb-share-icon