Σχεδιασμός της Δράμας του 2020

Δελτίο Τύπου

Δράμα, 27 Φεβρουαρίου 2014

Όσοι ζούμε τον αργό θάνατο της πόλης και νιώθουμε πως υπάρχουν άλλες λύσεις και προοπτικές, αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος στο σχεδιασμό της Δράμας του 2020.

Στις 12 Μαρτίου γίνεται κάτι πρωτοφανές, ίσως πανελλαδικά. Διαλύουμε το προσωποκεντρικό μοντέλο που έχουν υιοθετήσει οι παρατάξεις του χθες. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι, που αποφάσισαν μόνοι τους ότι είναι οι καταλληλότεροι να διοικήσουν το δήμο, προτείνουν, χρησιμοποιώντας θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους, σε πολίτες να συνταχθούν από πίσω τους. Εμείς κάνουμε το ανάποδο. Αποφασίσαμε να κατεβούμε στις εκλογές και τώρα, εκλέγουμε τον επικεφαλής που θεωρούμε πως είναι ο καταλληλότερος να εκπροσωπήσει τις ιδέες μας, ως ίσος μεταξύ ίσων, με τους υποψηφίους, τα μέλη και τους υποστηρικτές μας να στέκονται δίπλα του.

Στη χθεσινή μας συνάντηση λοιπόν αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Καταρτίστηκε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, την οικονομική και νομική διαχείριση, τη σύνταξη του εκλογικού Προγράμματος της κίνησης και την επικοινωνιακή τακτική.
Στις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 1η ιδρυτική Γενική Συνέλευση της δημοτικής κίνησης ενεργών πολιτών Project Δράμα 2020, όπου θα εκλεγούν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας και η 5μελής Συντονιστική Επιτροπή της κίνησης.
Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα θα συνεδριάσει άμεσα για να κάνει τις αλλαγές που επισημάνθηκαν στα προσχέδια του Κανονισμού Λειτουργίας και του Κειμένου Αρχών και Θέσεων του Project Δράμα 2020 και θα δημοσιοποιήσει τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία εκλογής επικεφαλής και Συντονιστικής Επιτροπής.

Όσο αφορά τις ανυπόστατες φήμες περί μη καθόδου στις εκλογές, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι, απέναντι στον δραμινό πολίτη που πιστεύει στην ανάγκη της πολιτικής καινοτομίας (και μόνο απέναντι σε αυτόν) να τις διαψεύσουμε κατηγορηματικά.

Το Project Δράμα 2020 μόλις ξεκίνησε και θα είναι στην πολιτική ζωή της Δράμας για πολλά ακόμα χρόνια.

Ξεκόλλα απ’ τα παλιά. Τόλμησε το Project!

 

Please follow and like us:
fb-share-icon