Συνάντηση στο Δημαρχείο Δράμας με εκπροσώπους του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων

Συνάντηση στο Δημαρχείο Δράμας με εκπροσώπους του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Κιόρτεβε Παρθένα, συνοδευόμενη από τον δημοτικό σύμβουλο Χρυσοχοΐδη Λευτέρη, τον τοπικό σύμβουλο Καϊκή Πασχάλη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κασάπη Βασιλική, Καραγιαννίδη Μάκη και Ανδρέογλου Βασίλη.

Τα μέλη της παράταξης μας ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου Τσιάρα Γιάννη, τον αντιπρόεδρο Κίμωνα Τσαπρασίδη και το μέλος Μαχαιρίδου Σοφία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι του δήμου Δράμας.

Συνοψίζοντας όλα αυτά, που αναφέρθηκαν στην επί 2,5 ώρες συζήτηση, στο δήμο Δράμας υπάρχει επιγραμματικά :

1. Έλλειψη προσωπικού
2. Έλλειψη οργάνωσης
3. Έλλειψη διοίκησης

Επιτακτική, λοιπόν , η αλλαγή δημοτικής αρχής στο δήμο μας και η ανάληψη της διοίκησης από ανθρώπους με όρεξη, που θα εργαστούν σκληρά μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους και δεν θα αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο του Δημαρχείου.

Από ανθρώπους, που θα βρίσκονται δίπλα και μαζί με τους εργαζόμενους και δεν θα είναι αποκλεισμένοι σε ορόφους και πολυτελή γραφεία.

Επιτακτική βέβαια και η ανάγκη για προσλήψεις στο δήμο Δράμας καθώς η κάλυψη των οργανικών θέσεων βρίσκεται σε ποσοστό περίπου 50 %, καθώς και η διενέργεια κρίσεων για την ανάληψη των θέσεων διευθυντών με αξιοκρατικά κριτήρια.

Η πολιτεία δυστυχώς κλείνει τα μάτια εδώ και μια δεκαετία και δίνει τη δυνατότητα να τοποθετούνται οι ευνοούμενοι της κάθε διοίκησης, πράγμα το οποίο ως παράταξη, που πιστεύει στην αξιοκρατία , είναι τελείως αντίθετο με τις αρχές μας.

Δέσμευση της παράταξής μας είναι να ασκηθούν πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και μέσω της ΚΕΔΕ για άμεση και γενναία ενίσχυση των δήμων με προσωπικό και να ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών η επιβεβλημένη διενέργεια κρίσεων στις υπηρεσίες του δήμου Δράμας.

#Project_για_τη_Δράμα
#Παρθένα_Κιόρτεβε
#Δήμος_Δράμας_Δημοτικές_Εκλογές_2023

Please follow and like us:
fb-share-icon