Συγχαρητήρια επιστολή της δημοτικής παράταξης «Project για τη Δράμα»

Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο απέστειλε η υποψήφια δήμαρχος  Παρθένα Κιόρτεβε  προς τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, με την οποία εκφράζει ειλικρινή συγχαρητήρια και την ευχή για κάθε επιτυχία στην άσκηση  των νέων καθηκόντων τους.

Η δημοτική παράταξη «Project για τη Δράμα» δηλώνει αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών τους και προσβλέπει σε μία ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία για τη δυναμική διεκδίκηση όσων αξίζουν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου και των πολιτών.

Η δημοτική παράταξη «Project για τη Δράμα» συγχαίρει και όλους εκείνους τους υποψηφίους που δεν εξελέγησαν αλλά έδωσαν έναν έντιμο αγώνα, καθώς η Δράμα έχει ανάγκη και τις δικές τους δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για την ανάταση της περιοχής μας.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής προς τους βουλευτές Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη, Αναστάσιο Νικολαϊδη, Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

Αγαπητέ κ.,

Η υποψήφια δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε και σύσσωμη η δημοτική παράταξη «Project για τη Δράμα» σας εκφράζουν εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας εύχονται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην άσκηση  των νέων καθηκόντων σας.

Εκφράζουμε την πίστη και την ελπίδα ότι θα υπηρετήσετε με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος τα συμφέροντα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και ότι θα έχετε μια επιτυχημένη, παραγωγική και εποικοδομητική  θητεία με γνώμονα  το καλό του τόπου μας.

Η δημοτική παράταξη «Project για τη Δράμα» δηλώνει αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών σας και προσβλέπει σε μία ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία για τη δυναμική διεκδίκηση όσων αξίζουν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου και των πολιτών.

Με εκτίμηση

Η υποψήφια δήμαρχος

Παρθένα Κιόρτεβε

Please follow and like us:
fb-share-icon