Ο πολιτικάντης και δημοσιοσχετίστας κύριος Μαμσάκος

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ορίστηκαν τα νέα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων (ΔΣ) των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) του δήμου Δράμας. Καλέσαμε τον κύριο Μαμσάκο για άλλη μια φορά να καταθέσει τα βιογραφικά των ανθρώπων, που επέλεξε η δημοτική αρχή για να στελεχώσουν τα ΔΣ. Αυτό έγινε γιατί, βάσει νόμου, απαιτείται η απόδειξη της συνάφειας αυτών των ανθρώπων με το αντικείμενο του κάθε ΝΠΔΔ. Η επιμονή του δημάρχου στη βαθειά παραταξιακή επιλογή των μη εκλεγμένων συμβούλων του, που ακολουθήθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2014, αυτή τη φορά διανθίστηκε και από την προσπάθειά του να «βολέψει» και όσους πιέζει για να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του ενόψει των εκλογών του 2019. Η τακτική αυτή αδικεί και όσους έχουν τελικά συνάφεια με το αντικείμενο και μπορούν, ως εκ τούτου, να βοηθήσουν στο έργο της δημοτικής αρχής.

Ο κύριος Μαμσάκος θα κριθεί πολιτικά για την παλαιοκομματική του αντίληψη. Ωστόσο, θα πρέπει να απαντήσει στους δραμινούς τουλάχιστον για μια επιλογή του. Θα πρέπει να μας πει πόσο ηθικό θεωρεί ότι είναι να επιλέγει στη ΔΕΚΠΟΤΑ ως τακτικό, μάλιστα, μέλος, άνθρωπο που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη ΔΕΚΠΟΤΑ.

Κύριε δήμαρχε, εσείς μπορεί να ετοιμάζεστε ήδη για τις εκλογές του 2019 και μπροστά σε αυτόν τον στόχο, προφανώς, δεν διστάζετε να κάνετε αμφιλεγόμενες επιλογές, που θα σας κλειδώσουν υποστήριξη ή και υποψηφιότητες των ίδιων των μελών ή συγγενικών τους προσώπων με την παράταξή σας, αλλά θα ζημιώσουν το δήμο. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι δραμινοί σας εξέλεξαν για να διοικήσετε μόνο μέχρι το 2019 και όχι παραπάνω. Διοικήστε λοιπόν και αφήστε τους πολιτικαντισμούς και τις δημόσιες σχέσεις.

Please follow and like us:
fb-share-icon