Η επικοινωνιακή διαχείριση του δημάρχου κατέληξε σε πανελλήνια ξεφτίλα

Δελτίο Τύπου

Δράμα, 10 Αυγούστου 2016

Η επικοινωνιακή διαχείριση του δημάρχου κατέληξε σε πανελλήνια ξεφτίλα

Το αρχικό δελτίο τύπου του Project Δράμα 2020 για το χθεσινό χρυσό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη ήταν δύο σειρές:

«Μπράβο Άννα! Έκανες περήφανους όλους τους Έλληνες!

Γκρεμίστε τα τείχη της πόλης!»

Φυσικά και ισχύει κάθε λέξη από τις παραπάνω.

Δυστυχώς όμως η συμπεριφορά του δημάρχου Δράμας, προκειμένου να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τον θρίαμβο της δραμινής αθλήτριας, μας αναγκάζει να πούμε δυο κουβέντες παραπάνω.

Η επικοινωνιακή διαχείριση του κου Μαμσάκου, σχετικά με το νταμάρι, που συνήθιζε να προπονείται η πρωταθλήτριά μας, κατέληξε σε πανελλήνια ξεφτίλα. Την ημέρα που η Άννα Κορακάκη έφερνε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, ο δήμαρχος κατεδάφισε το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο, που είχε δημιουργήσει ο πατέρας και προπονητής της αθλήτριάς μας. Μόλις το θέμα έπαιξε στα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια, φυσικά με αρνητική χροιά, ο δήμαρχος έσπευσε να παρέμβει για να βγει και από πάνω.

Η αλήθεια λοιπόν, την οποία πλέον πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο οι δραμινοί, είναι αυτή:

Στις 20 Ιουλίου 2016, όντως, το δημοτικό συμβούλιο Δράμας ψήφισε την προμήθεια ενός κοντέινερ και την τοποθέτησή του στο νταμάρι, προκειμένου να διευκολυνθεί η προπόνηση της Άννας Κορακάκη. Προφανώς και ήταν ενήμερος ο πατέρας της και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης. Η απόφαση όμως να κατεδαφίσει το προπονητήριο στο νταμάρι ήταν μια εξόχως λανθασμένη απόφαση, με καθαρά επικοινωνιακό αποτύπωμα, η οποία τελικά θα δυσκολέψει την προπόνηση της πρωταθλήτριάς μας. Σύμφωνα με προφορική ερώτηση της παράταξής μας στο τμήμα Προμηθειών του δήμου Δράμας (η οποία ακολουθείται και από έγγραφη ερώτηση, που επισυνάπτουμε) η διαδικασία για την προμήθεια του κοντέινερ δεν έχει καν ξεκινήσει. Σε αυτό συνετέλεσε και ένας νόμος που ψηφίστηκε στις 08/08/2016 και αλλάζει τη διαδικασία προμηθειών και εργασιών. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, ο ελάχιστος χρόνος που θα απαιτηθεί για να τελειώσει η διαδικασία της προμήθειας του κοντέινερ, εφόσον επιλυθεί το θέμα της εξήγησης του νέου νόμου για τις προμήθειες, θα είναι τουλάχιστον δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι η πρωταθλήτριά μας χάνει έστω και αυτόν τον (άθλιο) χώρο προπόνησης για το επόμενο δίμηνο.

Ο δήμαρχος Δράμας χρωστάει εξηγήσεις για ένα σωρό παραλείψεις στο δήμο μας. Τώρα χρωστάει πλέον εξηγήσεις και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, μαζί με την πολιτεία, της οποίας η αδιαφορία για τις συνθήκες εκγύμνασης των ολυμπιονικών μας είναι απαράμιλλη. Δυστυχώς, ο κος Μαμσάκος κατάφερε το δήθεν ενδιαφέρον του για την Άννα Κορακάκη, να εξελιχθεί σε πανελλήνια ξεφτίλα για το δήμο της Δράμας.

Please follow and like us:
fb-share-icon