Επίσκεψη του Project στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας

Λίγο πριν φύγει το 2016, το Project Δράμα 2020 διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Δράμας, εκδήλωση για τη συλλογή χρημάτων για την υποστήριξη των αναγκών σε ένδυση των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας. Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε από τους δραμινούς πολίτες και εξασφαλίστηκε το ποσό των 2.300€.

Το σύνολο των χρημάτων παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, υπό μορφή δωροεπιταγών, στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Project, που αποτελούνταν από τον πρόεδρο της ΣΕ, Αλέξανδρο Τσιαμπούση, τον αντιπρόεδρο, Σταύρο Κουρσακλή και την Συντονίστρια της Ομάδας Κοινωνικής Πολιτικής-Ισότητας-Μεταναστών, Παρθένα Κιόρτεβε και μελών του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που αποτελούνταν από τον πρόεδρο του ΔΣ, Σωτήρη Σωτηριάδη, την Α’ Αντιπρόεδρο, Τσιολερίδου Δέσποινα, το μέλος του ΔΣ, Παπακωνσταντίνου Βάσω, τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, Κλωναρίδη Ξενοφώντα και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου, Παναγιωτίδου Ελευθερία.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους ο δήμος Δράμας μπορεί να βοηθήσει στη λειτουργία του Παραρτήματος της Δράμας. Τα θέματα που απασχολούν το Παράρτημα της Δράμας είναι αρκετά και ο δήμος Δράμας θα μπορούσε να λύσει κάποια από αυτά, δίχως μάλιστα να απαιτείται η οικονομική ενίσχυση, στην πλειοψηφία των ζητημάτων που τέθηκαν, παρά μόνο η αγαστή συνεργασία. Η αντιπροσωπεία του Project δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των μελών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στο δημοτικό συμβούλιο.

Ευχαριστούμε το ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και τους ανθρώπους του Παραρτήματος Δράμας για την φιλοξενία και την ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ευχαριστούμε και τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας για την αρωγή του στην εξεύρεση καταστημάτων νεανικής και αθλητικής ένδυσης της αγοράς της Δράμας για την εξαργύρωση των δωροεπιταγών.

Please follow and like us:
fb-share-icon