Επίσκεψη στις Σχολικές Επιτροπές πριν …χτυπήσει το κουδούνι

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η υποψήφια δήμαρχος Δράμας με τη δημοτική παράταξη "Project για τη Δράμα", Παρθένα Κιόρτεβε, επισκέφθηκε την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Δράμας.

Στη συνάντηση με τους Αντιπροέδρους των Σχολικών Επιτροπών, κ. Ζαχαρία Κύζα και κ. Βασίλειο Ξανθόπουλο, η κ. Π. Κιόρτεβε ενημερώθηκε για τα φλέγοντα ζητήματα που βρίσκονται στη δικαιοδοσία των Σχολικών Επιτροπών, η διευθέτηση των οποίων διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ζήτημα των σχολικών καθαριστριών αλλά και στην εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για τη θέρμανση των σχολείων, λόγω της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.

Ακόμη, η κ. Παρθένα Κιόρτεβε ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων ως προς την κάλυψη των πρόσθετων αναγκών που δημιουργούνται ενώ το θέμα της μείωσης του μαθητικού πληθυσμού απασχόλησε τους συνδιαλεγόμενους.

Η δημοτική παράταξη "Project για τη Δράμα" και η υποψήφια δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε, συνεχίζουν τον κύκλο των θεσμικών επισκέψεων με φορείς του δήμου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ζητήματα που διαχειρίζονται.

Το "Project για τη Δράμα" εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

#Project_για_τη_Δράμα

Το μέλλον μας ανήκει!

Please follow and like us:
fb-share-icon