Εκδήλωση του Project Δράμα 2020 για την οδική σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία Οδό

Δελτίο Τύπου

Δράμα, 16 Μαΐου 2016

Εκδήλωση του Project Δράμα 2020 για την οδική σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία Οδό

Την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημαρχείο Δράμας (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο ισόγειο) θα πραγματοποιηθεί μια πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα την οδική σύνδεση του νομού Δράμας με την Εγνατία Οδό και ομιλητές τον πρώην Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ιωάννη Μαγκριώτη, τον Χωροτάκτη Μηχανικό Κώστα Υφαντόπουλο και εκπρόσωπο της Εγνατίας ΑΕ.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για το θέμα.

Η παρουσία των Δραμινών θα αποτελέσει τιμή για την παράταξή μας και θα αναπτύξει το διάλογο για το φλέγον ζήτημα της οδικής σύνδεσης του νομού Δράμας με την Εγνατία Οδό.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομάδα Ποιότητας Ζωής της δημοτικής παράταξης του δήμου Δράμας Project Δράμα 2020 και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν από τις Ομάδες Εργασίας της παράταξης.

Οι υπόλοιπες Ομάδες Εργασίας του Project είναι η Ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής-Ισότητας-Μεταναστών, η Ομάδα Πολιτισμού-Τουρισμού-Παιδείας-Αθλητισμού και η Ομάδα Οικονομικού Ελέγχου του Δήμου-Διαφάνειας-Συμμετοχικότητας και είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετέχουν. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος για να συμμετέχει είναι να συμπληρώσει μια φόρμα συμμετοχής, την οποία μπορεί να βρει στη σελίδα μας στο facebook ή στην ιστοσελίδα μας ή να το δηλώσει μέσω e-mail.

facebook:        www.facebook.com/project.drama2020

youtube:          Project Δράμα 2020

e-mail:             project.drama2020@gmail.com

Please follow and like us:
fb-share-icon