Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: Σα να μην πέρασε μια μέρα…

Πέρυσι, τέτοιο καιρό, το Project Δράμα 2020 ζητούσε την παραίτηση του τότε προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, κυρίου Μπλούχου, λόγω μη τήρησης του κανονισμού λειτουργίας του και συγκεκριμένα του άρθρου 13, που αφορά τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Ο κύριος Μπλούχος δεν είναι πλέον πρόεδρος και τη θέση του πήρε ο κύριος Μπαϊρακτάρης. Η δεύτερη συνεδρίαση που κλήθηκε να προεδρεύσει ήταν αυτή της Ειδικής Συνεδρίασης για απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κινούμενος στα χνάρια του παλιού, αποφάσισε να καταστρατηγήσει την παράγραφο 5 του άρθρου 13 κα να αλλάξει τη διαδικασία. Αντί λοιπόν να τοποθετηθεί πρώτα ο δήμαρχος, κάνοντας τον απολογισμό και έπειτα οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ο κύριος Μπαϊρακτάρης επέλεξε να προστατεύσει τον αδύναμο, ακόμη και να κάνει απολογισμό, κύριο Μαμσάκο.

Το Project Δράμα 2020 αρνήθηκε να συμμετάσχει στο φιάσκο που έστησε η δημοτική αρχή. Καταδικάζουμε την προσπάθεια φίμωσης της αντιπολίτευσης, την καταστρατήγηση του κανονισμού λειτουργίας από το νέο πρόεδρο και την «προστασία» που δέχεται ο πιο αδύναμος δήμαρχος της νεότερης ιστορίας της Δράμας.

Συνεχίζουμε την πορεία της παράταξής μας στην παρούσα δημοτική περίοδο ενημερώνοντας καθημερινά τους συμπολίτες μας για θέματα που απασχολούν το δήμο Δράμας. Η πορεία αυτή θα κορυφωθεί το 2019, όπου η υπερψήφιση της παράταξής μας θα σηματοδοτήσει και την αλλαγή του ξεπερασμένου μοντέλου αυτοδιοίκησης, που υπηρετεί πιστά ο κύριος Μαμσάκος.

Ομάδα τύπου Project Δράμα 2020

 

Please follow and like us:
fb-share-icon